L’extremiste Tattoo en piercingshop

Bij Tattoo en piercingshop L’extremiste in Arnhem ben je in vertrouwde handen.

Na verschillende shops te hebben gehad vanaf 1996 is het L’extremiste team sinds 2009 gevestigd in een prachtige studio aan de Beekstraat 82 in Arnhem. In de shop hangt een relaxte sfeer en kun je hier in goed overleg tot een schitterend eindresultaat komen. Je wordt hier op een geduldige en zeer vriendelijke manier geholpen door het personeel.  Als je even moet wachten kun je terecht in de gezellige wachtruimte. De artiesten die hier werkzaam zijn verstaan zeker hun vak en creëren de meest mooie kunstwerken. Je kunt hier terecht voor al je Tattoo, Piercing en zelfs Permanente Make Up wensen.

Tattoo Corner

Er zijn verschillende artiesten werkzaam in de Tattoo Corner waardoor er altijd wel een stijl is die bij jouw past. De Tattoo Corner is zeer professioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. Je kunt je laten inspireren door de duizenden voorbeelden, maar je kunt ook je eigen idee op een mooie wijze laten uitwerken door 1 van de artiesten.

 

Piercingroom

De piercingroom vind je discreet in een aparte ruimte in onze studio. Af te sluiten met een deur kunnen Ian of Roland hier elke piercing op vrijwel elke plaats zetten, zonder dat anderen hier getuige van kunnen zijn. Je mag je altijd door één persoon laten vergezellen als je een piercing laat zetten.

 

Hygiëne

Service en hygiëne staat bij L’extremiste hoog in het vaandel en dat zal ook zo blijven, er wordt hier altijd volgens de laatste regels gewerkt.

Tattoo verwijderen

Mocht je een oude of niet mooie tatoeage hebben die je wilt laten verwijderen of laten vervagen om er een nieuw kunstwerk over heen te laten zetten. Ook hiervoor kun je terecht bij de mensen van L ‘Extremiste! Ze hebben de nodige ervaring om je tattoo te verwijderen dmv laser, informeer naar de mogelijkheden in de shop.

Kortom, deze tattooshop is zeker een aanrader!

Voor meer info over L’extremiste kun je ook terecht op hun uitgebreide en overzichtelijke website , KLIK HIER!

Bezoekadres Contact
L’extremiste
Tel: 026 3511033
Beekstraat 84
Stuur een e-mail
Arnhem
Naar Website