Tim’s Body Art Studio


Voor een tattoo of piercing moet je de tijd nemen, totdat je zeker weet wat en waar je iets wilt en vertrouwen hebt in de artiest. Tim’s Body Art Studio in Hoek van Holland biedt daarvoor volop gelegenheid. Hier wordt alle aandacht gegeven aan de klant, zodat die een leven lang plezier kan beleven aan zijn body art.

Stijlvol en steriel

Tim, zijn vrouw Annemarie en Niels zijn de gezichten van Tim’s Body Art Studio. Tim zet piercings en tatoeëerd samen met Niels; Annemarie laat alles in goede banen verlopen. Ook zorgt zij voor de ontvangst in de stijlvolle studio. Natuurlijk is de inrichting van de shop niet alleen sfeervol, maar ook zeer schoon en netjes. Hier wordt altijd steriel gewerkt. Tim’s Body Art Studio voldoet uiteraard aan de eisen van de GGD.

De perfecte tattoo

Volgens Tattoo Tim is de essentie van een tattoo je lichaam iets te geven in de vorm van een sieraad. Maar ‘beauty is in the eye of the beholder’; oftewel: iedereen vindt iets anders mooi. Dit in combinatie met de extreem grote keuze in tattoo ontwerpen maakt het wel eens lastig voor diegene die besluit een tattoo uit te gaan zoeken. Daarom zal Tattoo Tim je zo goed mogelijk helpen. Samen de tijd nemen om het perfecte ontwerp te zoeken of te maken en je goed voorbereiden op het zetten daarvan. Zo weet je zeker dat je met je perfecte tattoo naar huis gaat!

Tims Body Art Studio logo Bezoekadres Contact
Tim’s Body Art Studio Tel: 0174-385008
Harmoniestraat 25B
Stuur een e-mail
Hoek van Holland
Ga naar Website