Tattoos for History! Help het Tattoo Museum!

Beste Tattoo liefhebbers en artiesten,

we hebben nu meer dan ooit jullie hulp nodig!!

Het Tattoo Museum ligt onder vuur en dreigt er een faillissement, zo melden verschillende betrokken partijen rond het museum. Vorig jaar op 5 November heeft dit fantastische museum haar deuren geopend om mensen kennis te laten maken met de geschiedenis van onze kunst. Na een jaar keihard vechten voor deze grootste collectie over de ‘moeder van alle kunsten’ ter wereld, is de samenwerking en het partnerschap niet gelopen zoals iedereen verwacht had. Er is onenigheid ontstaan over de financiering van het museum tussen Schiffmacher en de financier van het museum aan de Plantage Middenlaan. Op dit moment mag de crew niet naar binnen en is er beslag gelegd op deze geweldige nalatenschap.

Natuurlijk moeten we er samen voor knokken dat deze prachtige collectie blijft bestaan, zodat iedereen kan blijven genieten van de wereldwijde tattoo geschiedenis.

Vandaar  dat we proberen allerlei acties te organiseren op Zondag 2 December!

Inkstitution in Rotterdam houdt op die dag een Tattoo marathon waarvan de opbrengst gaat naar het behoud van de tattoo historie.

Op die dag zal een grote verzameling fantastische tattoo artiesten bij Inkstitution aan het werk zijn om hun steentje bij te dragen. Grijp deze kans en laat een mooie tattoo zetten waarvan de opbrengst gaat naar het behoud van het Tattoo Museum in Amsterdam.

We willen bij deze ook andere shops op roepen om mee te doen aan ‘TATTOOS FOR HISTORY’ op Zondag 2 December!

Lijkt het je wat om samen te helpen of heb je andere ideeën, mail ons: redactie@tattooplatform.nl

Laten we de handen ineen slaan om ervoor te zorgen dat dit fantastische museum behouden blijft!! Help!

Binnenkort meer info!