Home / Celebrity Ink / Gregory verrast vriendin met tattoo

Gregory verrast vriendin met tattoo

Gregory van der Wiel heeft zijn vriendin Stephanie Betram Rose verrast met een tatoeage van haar naam op zijn hand. In grote letters staat er op zijn rechterhand ‘Rose’ geschreven.

“Hij verraste me vandaag met een nieuwe tatoeage, mijn naam op zijn hand “ROSE”. Ik wist er niets van, het is zo ontzettend mooi”, schrijft Rose bij een foto van zichzelf en Gregory.

De twee genieten momenteel van een vakantie in Los Angeles. Het stel moest het de afgelopen tijd vanwege hun drukke schema’s even zonder elkaar doen. Zelfs toen ze elkaar een verrassingsbezoek wilden brengen ging dit nog bijna mis. Gregory vloog van Miami naar New York om Rose te bezoeken, terwijl zij al in het vliegtuig naar Florida zat om hem te verrassen. Ze keerde uiteraard meteen om om Gregory alsnog te kunnen zien.

Gregory verrast vriendin met tatoeage

Bron: Instagram Rose_Bertram

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.