Home / Celebrity Ink / Lady Gaga gaat voor anker in A’dam

Lady Gaga gaat voor anker in A’dam

De geruchten gingen al even voor het weekend maar nu blijkt dat Lady Gaga inderdaad in Amsterdam is, voor een nieuwe tattoo! Aan Henk Schiffmacher de eer het plaatje te zetten.Het gerucht ging vlak voor het weekend dat de Amerikaanse superster zaterdag haar opwachting zal maken op het Valtifest festival in Amsterdam. Of dat het geval is, is nog onduidelijk. Wel heeft Lady Gaga vandaag in Amsterdam een kakelverse tattoo laten zetten. Natuurlijk bij tattoo-koning Henk Schiffmacher, van wie we de schets van het plaatje kregen. “Ze heeft voor mij gekozen omdat ik toch een beetje de piratenpapa van Pipi Lankous ben”, laat Henk weten aan RTL Boulevard. Het management van Lady Gaga had vorige week contact opgenomen met Henk om een afspraak te maken voor de nieuwe huidversiering van de zangeres. “Komt er eerst een hele kickboksschool naar binnen en dan dat meisje met haar vriendje”, aldus Henk Schiffmacher.

Twee weken geleden maakte Gaga ook al een tussenstop in Amsterdam, waarna ze doorreisde naar Litouwen om haar tour te hervatten. En voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen: de Amerikaanse ster keert later deze maand wéér terug naar de hoofdstad. Op 17 en 18 september staat ze op het podium van de Ziggo Dome.

Lady-Gaga tattoo amsterdam

Bron: RTL.nl

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tatoeage waar je trots op kunt zijn.