Home / Celebrity Ink / Tatoeëerder weigert Amanda Bynes

Tatoeëerder weigert Amanda Bynes

Amanda Bynes wilde een tatoeage in haar nek laten zetten, maar de tatoeagewinkel die ze bezocht weigerde haar te helpen. Dat meldt TMZ.

De door psychisch problemen geplaagde actrice kondigde vorige maand plotseling aan te willen trouwen met een 19-jarige medewerker van een viswinkel, Caleb. Ze was op zoek naar een tatoeëerder die een plaatje van hem in haar nek wil tatoeëren, maar die mogelijke misstap werd op het nippertje voorkomen.

Bynes had haar identiteitsbewijs niet meegenomen, maar zelfs als ze die wel op zak had, zou ze waarschijnlijk niet zijn geholpen. Een medewerker van de zaak vertelt dat er na het tonen van het identiteitsbewijs er ook nog een formulier ingevuld moet worden om te bepalen of de klant fysiek en mentaal in orde is. Bynes is de laatste tijd volop in het nieuws vanwege recalcitrant gedrag en haar recente opname in een kliniek waar ze wederom werd behandeld voor haar bipolaire stoornis.

ANP

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tatoeage waar je trots op kunt zijn.