Home / Tattoo nieuws / Dé Tattoo Table, voor klant én artiest!

Dé Tattoo Table, voor klant én artiest!

De TT (Tattoo Table) is een veelzijdige, innovatieve tafelTattoo Table 6 doordat er 1 of meerdere tablets in zijn geïntegreerd. Dit bied talloze mogelijkheden voor zowel de tatoeërder ( artiest) als voor de klant.
Eenmaal gesetteld aan deze tafel, maakt het wachten een stuk aangenamer. De slordige stapels met leesvoer en tattoo voorbeelden op de tafel zijn verdwenen, maar voor de liefhebber blijft het lekker bladeren tussen de voorbeelden of surfen op het internet gewoon mogelijk. De verzonken tablets vormen geen obstakel. Hoe mooi is het dat je tattoo voorbeelden en foto’s van gezet werk kunt laten zien middels een tablet die 1 is geworden met de tafel waar aan je zit, maar wat dacht je van een flitsende bedrijfspresentatie over je shop die voorbij knalt op de tablets? Online krantje lezen terwijl je wacht op je vriend/vriendin die getatoeëerd wordt? Gemak dient de mens!

Materiaal en vorm

De TT kan geleverd worden in diverse modellen, afmetingen en materialen. Een ronde of vierkante tafel met 1,2 of meerdere tablets erin verwerkt voor in de wachtruimte? Of een lang blad met tablets en geïntegreerde lichtbak op de werkplek? Alles is mogelijk want elke tafel wordt op maat gemaakt! Kortom, of het nu gaat om een werktafel waar een bijvoorbeeld een lichtbak en een tablet in moeten, een vierkante of ronde tafel in de wachtruimte, samen komen we er uit!

Mail of bel ons en informeer naar de mogelijk heden want de TT is helemaal HOT!!! Let’s go digital!

InterieurHeeren

Tel: 06 30577036

Mail: info@interieurheeren.nl

Website: www.interieurheeren.nl

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.