Home / Tattoo nieuws / Didson als gastjurylid in tweede aflevering Ink Master

Didson als gastjurylid in tweede aflevering Ink Master

Contrast, daar draait het om in de tweede aflevering van Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2. Nadat Nikky als eerste haar tattoo shop moest sluiten, bereiden de overgebleven kandidaten zich voor op een smerig klusje. Vuile handen zijn gegarandeerd tijdens de creatieve flash challenge van deze week. De eliminatie tattoo, waarbij de artists een Black & Grey tattoo zetten van onder andere een paard en een phoropter, zorgt niet bij iedereen voor blije gezichten. De druk wordt opgevoerd door de komst van de Black & Grey master en gastjurylid Didson. Samen met presentator Marco Roelofs en vaste juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher bepaalt hij wie als tweede zijn of haar shop moet sluiten en geen kans meer maakt op het prijzengeld van 20.000 Euro en de titel ‘Ink Master 2018’.

Kijk de tweede aflevering van Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2 aanstaande maandag 22 januari om 22.00 uur op Viacom-zender Spike. #InkMasterLL

Maak kennis met Didson (video)

Niets missen van Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2? Kijk dan verder op spiketv.nl/inkmaster naar vlogs, exclusieve backstage beelden en confessions van de tattoo artists. Aflevering gemist? Kijk dan op youtube.com/spikenederland.

Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2

In het tweede seizoen van Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2 gaan tien van de meest talentvolle Nederlandse en Belgische tattoo artists de strijd aan om te bepalen wie de beste allround tattoo artist is van de lage landen. Onder toeziend oog van presentator Marco Roelofs en de strenge, maar vakkundige juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher worden de artiesten getest op hun creativiteit, techniek en doorzettingsvermogen. Wie gaat er naar huis met de titel ‘Ink Master 2018’ én het prijzengeld van 20.000 Euro? Ink Master – Meesters van de Lage Landen 2, geproduceerd door Endemol Shine, is iedere maandag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

Over Spike

Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.