Home / Tattoo nieuws / Ink Master aflevering 4

Ink Master aflevering 4

Wie breekt de nummer 1 tattooregel in aflevering 4 van Ink Master – Meesters van de Lage Landen?

Win een tattoo van de winnaar van Ink Master met #InkMasterMe

Bekijk hier een preview van aflevering 4 (video)

Nadat Kim ook haar shop heeft moeten sluiten, beseffen de zeven overgebleven deelnemers dat het menens is in de vierde aflevering van Ink Master – Meesters van de Lage Landen, maandag op 22.00 uur op Viacom-zender Spike. De vermoeidheid slaat toe, maar Jay, Djovani, Michael, Remco, Dennis, Ger en Djoels strijden door. Contrast staat centraal in de opdrachten: contrast creëren met tape op plexiglas en in een black & grey tattoo op een menselijk canvas.

Lukt het Michael om zijn zoontje te eren met plakband? Weet Djoels op tijd te stoppen met tatoeëren? Is de tattoo van Djovani wel black & grey genoeg? Kan Jay contrast creëren in het idee van zijn canvas? Heeft Ger een voordeeltje? Waar haalt Remco zijn inspiratie vandaan? En lukt het Dennis om een black & grey tattoo te masteren, ook al is dit niet zijn specialisatie?

Wie moet zijn of haar shop deze week sluiten? Kijk maandag 22 mei om 22.00 uur naar de vierde aflevering van Ink Master – Meesters van de Lage Landen op Viacom-zender Spike.

Win een tattoo van de winnaar #InkMasterMe

Spike geeft een tattoo weg van de winnaar van Ink Master – Meesters van de Lage Landen. Kans maken? Zet dan voor 15 juni jouw eigen tattoo-design op Instagram, Facebook of Twitter met de #InkMasterMe en tag Spike Nederland! Lees meer over de actie op spiketv.nl/inkmaster.

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.