Home / Tattoo nieuws / Ink Master | Aflevering 5

Ink Master | Aflevering 5

Aanpassen en camoufleren, daar draait het aanstaande maandag 12 juni om in aflevering 5 van Ink Master – Meesters van de Lage Landen op Spike. In duo’s moeten de zes overgebleven deelnemers – Jay, Michael, Dennis, Djoels, Djovani en Ger – de menselijke vormen van naakte dames volledig laten verdwijnen. Dit doen ze met glow in the dark verf die pas zijn werk doet als de kunstwerken af zijn en in black light worden getoond. Sommige mannelijke kandidaten worden zenuwachtig bij het zien van het vrouwelijk naakt. De eliminatie challenge bestaat deze week uit een cover up. Nu tatoeages zo immens populair zijn, zijn er helaas ook steeds meer mensen niet blij met een eerder gezette tattoo. Hoe cover je de naam van een ex-geliefde, een eenhoorn of een vogel met een tatoeage die er als nieuw uitziet? Wie gaat de mist in en moet van presentator Marco Roelofs en juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher direct zijn of haar shop sluiten?

Kijk maandag 12 juni om 22.00 uur naar de vijfde aflevering van Ink Master – Meesters van de Lage Landen op Viacom-zender Spike.

Win een tattoo van de winnaar #InkMasterMe

Spike geeft een tattoo weg van de winnaar van Ink Master – Meesters van de Lage Landen. Kans maken? Zet dan voor 15 juni jouw eigen tattoo-design op Instagram, Facebook of Twitter met de #InkMasterMe en tag Spike Nederland! Lees meer over de actie op spiketv.nl/inkmaster.

 

Over Ink Master – Meesters van de Lage Landen

In Ink Master – Meesters van de Lage Landen nemen de tien beste Nederlandse en Belgische tattoo artists het tegen elkaar op. Onder leiding van presentator Marco Roelofs moeten de artiesten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. Juryleden Errol Buwalda en Morrison Schiffmacher beoordelen de tien tattoo artists met hun jarenlange ervaring en expertise. Ink Master – Meesters van de Lage Landen is iedere maandag om 22.00 uur te zien op Viacom-zender Spike.

 

Ink Master – Meesters van de Lage Landen wordt geproduceerd door Endemol Shine. #InkMasterLL

 

Over Spike

Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.