Home / Tattoo nieuws / Uniek! Mooie, nette tattoo shop ter overname

Uniek! Mooie, nette tattoo shop ter overname

In het mooie Tolbert, gelegen tussen Assen, Drachten en Groningen gelegen aan de Oldebertweg, een drukke doorgaande weg, vind je tattoo shop Ink Style.

Door omstandigheden wordt deze mooie en sfeervolle tattoo shop ter overnamen aangeboden. Aangezien dit op korte termijn moet is de prijs ook zeer aantrekkelijk. Je kunt verdergaan op de naam, maar je kunt natuurlijk ook je eigen naam er aan hangen.

Ruime shop van circa 90 m2, kantoorruimte, berging, ruime wachtruimte en tattoo ruimte met 2 ruime werkplekken. Kortom een shop met veel mogelijkheden. De overname betreft de gehele shop met alle inboedel, volledig gemeubileerd, airco, de website, facebookpagina etc en de overname van de huur in overleg. De prijs voor het geheel is €7500,00

Bereikbaarheid.
Uitstekend bereikbaar vanaf de A7.

Welke Tattoo artiest in hart en nieren grijpt deze unieke kans!
Op de gevestigde naam starten en binnen twee jaar de overname terug verdienen. Een unieke mogelijkheid om uit te breiden naar vier werkplekken.

Bij interesse kun je bellen naar: 06 28 16 37 39, Mail, info@inkstyle.nl, www.inkstyle.nl

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.