Home / Tattoo nieuws / Win een tattoo met je filmkaart

Win een tattoo met je filmkaart

Met je toegangsbewijs voor de apocalypsefilm El Desierto kun je nu een gratis tattoo winnen. Post een selfie met je filmkaartje op www.facebook.nl/filmfreaklabel. Elke week wordt de leukste inzending beloond met op de film geïnspireerde vliegtattoo, gezet door de mensen van tattoo en graffiti shop Walls & Skin in Amsterdam. El Desierto is vanaf 4 juni in de Nederlandse filmtheaters te zien. Distributeur De Filmfreak brengt de film uit in De Hallen (Parisienzaal) en Kriterion (Amsterdam), ’t Hoogt (Utrecht), Filmhuis Den Haag en Cinerama Rotterdam.

El Desierto/ The Desert

Met de mensheid lijkt het gedaan. Ana, Axel en Jonathan proberen te overleven in een gebarricadeerd huis. Slechts incidenteel wagen ze zich naar buiten om eten te zoeken.

Ooit vormden ze een perfecte liefdesdriehoek, maar van hun sterke vriendschap is niets meer over. Nu is Jonathan met Ana, en Axel is alleen. Axel tatoeëert zijn hele lichaam met vliegen. Als hij geheel bedekt is, zal hij het huis verlaten. Intussen komt hij gevaarlijk dicht bij Ana, aangespoord door Jonathan. Dan waagt Ana een wanhopige poging om het huis van de ondergang te redden.

Win actie

Internationale recensies:

Twitchfilm.com “Showing just why the horror genre is such a powerful storytelling medium, The Desert is one of the best “zombie” movies I’ve seen in a very, very, long time.”

Nerdly.co.uk: “The Desert is a superb example of what filmmakers can do within the confines of the horror genre. Writer/director Christoph Behl ignores all the tropes and cliches and crafts a film with makes the horror much more human.”

Cinetalk.co.uk: “The apocalypse may be equally bleak wherever you go, but it is at least a whole lot more original, intense and internalised in the Argentine wastelands.”

Trailer EL DESIERTO https://vimeo.com/126498134

facebook.com/Filmfreaklabel

www.filmfreak.nl www.eldesierto.com.ar

 

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.