Home / Kings Ink

Kings Ink

Beoordeeld
Logo Kings Ink.png
Logo Kings Ink.png
King Ink tattoo 3.jpg
King Ink tattoo 8.jpg
Kings Ink tattoo 6.jpg
Kings Ink tattoo 2.jpg
Kings Ink tattoo 5.jpg
Kings Ink tattoo 4.jpg
Kings Ink Tattoo 7.jpg
Kings Ink tattoo 6.jpg
Kins Ink tattoo 1.jpg
Steenbergsestraat 39, Bergen op Zoom
39 Steenbergsestraat Bergen op Zoom Noord-Brabant 4611 TD NL

In Bergen op Zoom vinden we de overzichtelijke en zeer sfeervolle tattoo studio Kings Ink.

Sinds juni jongsleden zijn de artiesten Ricardo, Izaak & Jolanda hier gevestigd. Tattoo shop Kings Ink ligt centraal gelegen en 1 van de grote voordelen is dat er meer dan voldoende parkeergelegenheid is en dat is voor Bergen op Zoom een unicum. De sfeer die hier heerst is zeer ontspannen, laagdrempelig en de artiesten die hier werken nemen stuk voor stuk alle tijd voor de klanten. Natuurlijk wordt ook hier volgens de laatste hygiëne regels gewerkt.

Ricardo is de floormanager en is een allround artiest. Zijn specialisme beperkt zich niet tot een bepaalde stijl. Ricardo is als het ware een alleskunner en zet net zo makkelijk black & grey als full color tattoos. Het voordeel hiervan is dat je voor iedere stijl terecht kunt bij Kings Ink. Izaak is de oudste van de drie maar nog steeds een jonge artiest (31 jaar) en hij tatoeëert inmiddels 5 jaar. Ook Izaak is allround maar zijn ware specialisme zit hem in de stijlen: realistisch en black & grey. En dat is wel te zien. Zijn tattoos zijn werkelijk een genot om naar te kijken. En als laatste maar absoluut niet de minste, hebben we Jolanda, met haar 21 jarige leeftijd en werkzaam als apprentice bij Kings Ink. Jolanda is een kunstenares in wording. Ze zet graag de kleinere tattoos en color tattoos.

Het is meer dan de moeite waard om hier naar binnen te lopen en je te laten informeren door 1 van deze toppers. En wij van Tattoo platform zijn blij dat we ook Kings Ink mogen verwelkomen.

Social media
Killer Ink