Home / Tattoo ZENit

Tattoo ZENit

Beoordeeld
Tattoo ZENit logo.png
Tattoo ZENit logo.png
cover_polynesian.jpg
apaYang.jpg
hand.jpg
dolk.jpg
vlinder3D.jpg
rozen.jpg
been.jpg
cadillac.jpg
rug.jpg
lauerkrans.jpg
tiger.jpg
Eddie_ironmaiden.jpg
olifant.jpg
dromenvanger.jpg
touw.jpg
sleeve.jpg
tiger2.jpg
zenitarttattoos_mario_1.jpg
Ajax1.jpg
Kreengoedweg 47, Elburg
47 Kreengoedweg Elburg Gelderland 8081 LL NL

Bij Tattoo Zenit in de prachtige gemeente Elburg zit eigenaresse en tevens artiest Astrid hier bijna dagelijks mensen te voorzien van tattoos. Een heerlijke en gemoedelijke studio waar je alleen terecht kunt op afspraak. Hierdoor is volop privacy aanwezig voor degene die op dat moment bij haar binnen is.

Astrid heeft dik 3 jaar geleden haar studio geopend waardoor ze dagelijks met passie voor het vak haar werk kan uitoefenen in haar fijne studio. Samen met haar man runnen zij het bedrijf. Manlief regelt alle zaken die nodig zijn zodat Astrid zich volledig toe kan leggen op haar passie, kijk dat is nou lief. Voordat ze ontdekte dat tatoeëren haar 2e natuur was, hield Astrid zich bezig met grafische vormgeving en portrettekenen. De link was op een gegeven moment snel gemaakt en gaat als een speer.

De stijlen waar haar voorkeur naar uitgaan om mee te werken zijn schaduw en lijnwerken. Verdiep je eens in het protfolio van Astrid of bel eens om een afspraak te maken. Dan heeft Astrid alle tijd voor je om jouw toekomstige tattoo te bespreken.

 

Social media
Killer Ink