Home / Wonderland Tattoo

Wonderland Tattoo

Beoordeeld
Wonderland Tattoo.png
Wonderland Tattoo.png
Wonderland Tattoo 1.jpg
Wonderland Tattoo 3.jpg
Wonderland Tattoo 2.jpg
Wonderland Tattoo 5.jpg
Wonderland Tattoo 6.jpg
Wonderland Tattoo 4.jpg
Wonderland Tattoo 8.jpg
Wonderland Tattoo 17.jpg
Wonderland Tattoo 7.jpg
Wonderland Tattoo 14.jpg
Wonderland Tattoo 12.jpg
Wonderland Tattoo 20.jpg
Wonderland Tattoo 16.jpg
Wonderland Tattoo 15.jpg
Wonderland Tattoo 10.jpg
Wonderland Tattoo 19.jpg
Wonderland Tattoo 11.jpg
Wonderland Tattoo 13.jpg
Veenmossingel 2, Deurne, Nederland
2 Veenmossingel Deurne Noord-Brabant 5754 EL NL

In het gezellige Brabantse dorpje Deurne vinden we Wonderland Tattoo. Olga Mertens is eigenaresse en tevens tattoo artieste van deze gezellige shop aan huis. Olga is geboren in Rusland en heeft daar een groot gedeelte van haar leven gewoond. In Rusland heeft zij twee kunst opleidingen gevolgd en afgerond. Tekenen en schilderen zijn altijd al haar passie geweest en Olga werd ook vaak gevraagd om tattoo ontwerpen te maken. Zo is ook haar interesse gegroeid om zelf tattoos te gaan zetten. En dit is een hele goede stap geweest. Inmiddels heeft ze al veel ervaring opgedaan en heeft ze echt gevoel voor het vak. Ook zet ze verschillende stijlen zoals Black & Grey, Color, Lettering en uiteraard is elke tattoo persoonlijk maatwerk.

Er willen nog wel eens misverstanden ontstaan als mensen een shop aan huis hebben. Dat je alleen een volwaardig artiest bent als je een op zich zelf staande shop hebt. Uiteraard is dit natuurlijk een fabeltje en Olga is het levende bewijs. Haar shop aan huis is ruim opgezet, super hygiënisch en een fantastische sfeer. Door Olga haar passie en liefde voor wat ze doet zal je gelijk merken dat je hier op het juiste adres bent.

Uiteraard voldoet de sfeervolle studio aan de laatste eisen op het gebied van hygiëne en staat de kwaliteit hier erg hoog in het vaandel. Je kunt gerust de shop binnen lopen voor persoonlijk advies,  het maken van een afspraak of om eens de schitterende kunstwerken te bewonderen die hier worden gezet. Bekijk ook eens de website voor meer informatie en bezoek voor het meest recente werk onze Facebook pagina.

Wij van Tattoo Platform zijn blij om Wonderland Tattoo te mogen vermelden op ons platform. En kunnen een ieder aanraden om bij Olga een tattoo te laten zetten.

Social media
Killer Ink