Ibiza Tattoos

De tijdelijke tattoo wint meer en meer terrein. Populairder dan ooit en de trend breid zich zeer snel uit. Ook zien we dat er nieuwe ontwikkelingen zijn waardoor een tattoo langer blijft zitten en ze echter en echter beginnen te lijken.

De nieuwste trend zijn toch wel de Ibiza Tattoos, overgewaaid vanuit Amerika doen ze hier hun intrede, en wij mensen zijn er gek op. Wat ze zo bijzonder maken is dat je ze kan verkrijgen in verschillende metallic designs. Dit maakt het super realistisch en het ziet er werkelijk fantastisch uit.
Ibiza tattoos zijn in drie verschillende setjes verkrijgbaar namelijk; Tattoo beach, Tattoo flower en Tattoo chique. Met deze tattoos steel je de show op een feestje maar uiteraard zijn ze zeer geschikt om gewoon te dragen in het dagelijks leven simpelweg omdat het er gewoon fantastisch uitziet en een zeer fraaie manier van lichaamsversiering is.
Gelukkig zijn deze fraaie tattoos te verkrijgen in de webwinkel van Ibiza Tattoos of bij één van hun vele verkooppunten die verspreid zijn in heel Nederland.

Kijk op de website van Ibiza Tattoo: www.ibizatattoos.nl

Killer Ink