FineLine Tattoo

Bij FineLine Tattoo in Emmen ben je in goede handen!

FineLine Tattoo staat voor vakkundigheid, klantvriendelijkheid en originaliteit.

Tattoo artiest en eigenaar Hommie is door z’n jarenlange ervaring thuis in nagenoeg alle stijlen, al vindt hij de new school en de Japanse stijl het leukst om te doen. Naast Hommie zijn ook Martina en Henri werkzaam. Martina heeft ook haar draai gevonden bij Fine Line en heeft van haar hobby haar werk kunnen maken. Ze maakt schitterende onderhuidse kunstwerken, van een fotografisch gezet portret  tot een zacht geschaduwde bloemenpracht…. Detail en precisie is mag ze inmiddels als haar stijl rekenen. Ook Henri is lekker bezig, bij hem kun je ook terecht voor allerlei stijlen. Van een strakke tekst tot een mooie realistische afbeelding. Kortom, mogelijkheden genoeg om jouw ideeën uit te laten werken tot een prachtig en  uniek ontwerp.  Ook is er genoeg voorbeeld materiaal aanwezig voor de nodige inspiratie voor het geval je nog niet precies weet wat je wilt.

De studio

Zodra je de studio binnenstapt, wandel je regelrecht de 50ér jaren binnen. Het is een mooie, gezellige en overzichtelijke studio geheel in de Rock & Roll stijl. Deze studio is natuurlijk dik in orde als het gaat om de laatste wetgeving qua hygiëne en is zeer zeker een aanrader om eens een bezoekje te brengen.

Tattoo verwijderen met laser

Mocht je zat zijn van je oude tatoeage dan hebben ze bij FineLine Tattoo ook een passende oplossing. Dmv laser kunnen ze je oude tatoeage verwijderen. Ook is het mogelijk je oude tattoo lichter te maken om op die manier er een nieuw kunstwerk over heen te kunnen zetten.

Piercings

Ook voor een schitterend sieraad als piercing zit je hier goed! FineLine heeft zich gespecialiseerd in het zetten van zeer fraaie en unieke piercings. Uiteraard staat een strenge hygiëne hierbij voorop. Bij het laten zetten van een piercing heb je keus uit diverse materialen en materialen.

Dus ben je op zoek naar een tattoo of een piercing die perfect aansluit bij je persoonlijke wensen, dan ben je hier aan het goede adres!

Bekijk de website voor  meer informatie. Je vindt hier meer info en foto’s van het werk van de tatoeëerders Fine Line Tattoo in Emmen.

Fineline Tattoo Bezoekadres Contact
Fine Line Tattoo
Tel: 0591 – 648 221
Kolhoopstraat 4
Stuur een e-mail
Emmen
Website