Home / Tattoo conventies

Tattoo conventies

Ieder jaar zijn er een aantal tattoo conventies in Nederland. Bezoek eens zo’n tattoo conventie om te kijken wat er mogelijk is op het gebied van tatoeages. In de meeste gevallen zie je op dit soort evenementen de betere nationale en internationale artiesten. Hieronder vind je een actuele lijst van de tattoo conventies die georganiseerd worden in ons kleurrijke kikkerlandje.

 

Het is zeker aan te raden om eens een tattoo evenement te bezoeken. Op zo’n tattoo conventie zie je vaak een verzameling van tattoo stijlen en krijg je een mooie indruk van de tattoo mogelijkheden. Ook zijn er vaak shows, muziek, leuke stands, andere soorten artwork en ander vermaak te vinden. Ook worden er vaak wedstrijden gehouden in verschillende stijlen. De tattoo artiesten die denken kans te maken op een prijs voor een bepaalde categorie kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd. Een jury beoordeeld het werk en bepaald wie er met de prijs naar huis gaat.

Van oorsprong waren de tattoo conventies bedoeld voor tattoo artiesten, tegenwoordig is het echt op het publiek gericht.

Mis je nog tattoo conventies?

Mis je nog een tattoo conventie of wil je jou evenement ook terugvinden in onze kalender, geef het door en mail naar: redactie@tattooplatform.nl

Tattoo conventies

Killer Ink