Home / Tattoo conventies

Tattoo conventies

Ieder jaar zijn er een aantal tattoo conventies in Nederland. Bezoek eens zo’n conventie om te kijken wat er mogelijk is op het gebied van ink en art. In de meeste gevallen zie je op dit soort evenementen de betere nationale en internationale artiesten. Ook kun je veel info vinden over diverse stijlen. Het is erg tof om door internationaal bekende artiest een mooi kunstwerk te laten zetten. Dit soort artiesten zie je normaal gesproken niet zo vaak in ons kleurrijke kikkerlandje.

Hieronder vind je een actuele lijst van de conventies die georganiseerd worden in Nederland. Je zou hier eigenlijk een conventie uit moeten pikken om even te gaan kijken. Ook al is het om even de sfeer te proeven, zeker de moeite waard.

Tattoo Expo Maastricht  Tattoo Conventie Rotterdam 2019 Culture Tattoo Fest

Tattoo conventie Eindhoven 2019  INK&CUTZ-2019 Needle Art Tattoo Convention-2019

Ink & Art Expo Eindhoven 2019Amsterdam Tattoo Convention 2019Inkxperience

Het is zeker aan te raden om eens een tattoo evenement te bezoeken. Op zo’n tattoo convention zie je vaak een verzameling van tattoo stijlen en krijg je een mooie indruk van de tattoo mogelijkheden. Ook zijn er vaak shows, muziek, leuke stands, andere soorten artwork en ander vermaak te vinden. Er zullen ook wedstrijden gehouden worden in verschillende stijlen. De tattoo artiesten die denken kans te maken op een prijs voor een bepaalde categorie kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd. Een jury beoordeeld het werk onder bepaalde voorwaarden en bepaald wie er met de prijs naar huis gaat.

Van oorsprong waren de conventies bedoeld voor tattoo artiesten, tegenwoordig is het echt op het publiek gericht.

Mis je nog tattoo conventies?

Mis je nog een tattoo conventie of wil je jou evenement ook terugvinden in onze kalender, geef de info door en mail naar: redactie@tattooplatform.nl

Tattoo conventies