Home / Tattoo informatie

Tattoo informatie

Wanneer je van plan bent een tatoeage te laten zetten is het raadzaam deze tattoo informatie even door te lezen. Aangezien een tatoeage behoorlijk permanent is willen we je van de juiste informatie en tips voorzien. Zoals bijvoorbeeld de betekenissen, de kosten, de hygiëne etc.

Tattoo informatie en advies

Slechte tattoos

Momenteel is er van alles mogelijk, fantastische stijlen en fantastische artiesten. Als je jezelf de moeite waard vindt plof je niet zomaar ergens in de behandelstoel, maar verdiep je je in de mogelijkheden. Verdiep je in verschillende artiesten of bezoek een aantal shops. Ga op zoek naar een artiest die je kan voorzien van een tattoo waar je trots op bent. Het gaat uiteindelijk je leven lang mee (zelfs nog wat langer). Aangezien we nogal wat drama voorbij zien komen willen we via deze weg onze bezoekers door middel van dé juiste informatie, dé juiste kant op sturen, omdat ze daar uiteindelijk toch terechtkomen om de boel weer op te knappen.

We hopen dat bovenstaande informatie een beetje kan helpen in je zoektocht naar een nieuw persoonlijk kunstwerk! Natuurlijk is dit geen verzekering voor een mooie tattoo. Het is jouw lichaam en het is aan jou om je huiswerk te doen als het gaat om mooie tattoos.

De enige persoon die verantwoordelijk is voor een “BAD TATTOO” ben jezelf!

Het doel van Tattoo Platform

Het is ons doel om de oriënterende tattooliefhebber zoveel mogelijk juiste tattoo informatie en tattoo voorbeelden te geven zodat ze goed voorbereid bij een professioneel tattoo artiest kunnen aankloppen om de tattoo te verwezenlijken. We zien het als onze taak onze bezoekers te behoeden voor de drama’s die zich afspelen als er weer een pruts tattoo is gezet. Om je een kleine indruk te geven van het verschil in kwaliteit onder tatoeëerders met GGD vergunning mag je even kijken achter deze link. Een profiel op Tattoo Platform wordt vaak gezien als een soort ‘Tattoo Keurmerk‘.

Mocht je na het doorspitten van bovenstaande tattoo informatie nog vragen hebben, natuurlijk staan wij van Tattoo Platform altijd voor je klaar! Ook voor tips, ideeën of suggesties, komt u maar!

Tattoo Platform strijdt voor kwaliteit!

Tattoo informatie