Home / Tattoo shop aanmelden

Tattoo shop aanmelden

‘STRIJD NAAR KWALITEIT’

Tattoo Plattform is de enige organisatie waar kwaliteit een grote rol speelt. We zien te vaak dat mensen op ‘hygiënische’ wijze verminkt worden. Daarom beoordeeld het team van Tattoo platform het gezette werk van tattoo shops en artiesten. Er wordt gekeken naar strak lijnwerk, mooie volle kleuren en vloeiend schaduwwerk. Op deze manier maken we een onafhankelijk overzicht van de betere tattoo shops en artiesten waar je met een gerust gevoel in de stoel kunt ploffen. We willen onze bezoekers d.m.v. de juiste info, de juiste kant op sturen, om er voor te zorgen dat ze niet terechtkomen bij ‘artiesten’ die eigenlijk nog op bananen horen te oefenen.

Vindbaarheid op het internet

Doordat wij zeer goed te vinden zijn op het web, hebben wij dagelijks vele online bezoekers die op zoek zijn naar tattoo informatie. Iedere dag doen wij er alles aan op zo goed mogelijk in de zoekmachines naar voren te komen. Dit zorgt ook voor meer traffic op de sites van de tattoo studios die vermeld staan.

Uitgebreid profiel

De betere tattoo studios en artiesten hebben de mogelijkheid om op te vallen d.m.v. een uitgebreid profiel. In dit profiel kunnen we alle info kwijt die jullie wensen, uiteraard is er plaats voor foto’s van gezet werk, de studio en het team. Openingstijden, stijlen, een video en uiteraard de verwijzingen naar jullie website en sociale media. Ook wordt jullie profiel geoptimaliseerd voor de diverse zoekmachines.    

Quality Matters

We zullen de betere tattoo shops en artiesten aanbevelen dmv de site, social media en een raamsticker met daarop de tekst ‘Aanbevolen door Tattoo platform’. Dit alles om aan te geven dat jullie werk ook ‘Quality Approved’ is.

Willen jullie ook laten zien dat jullie bij de betere tattoo shops in Nederland horen. Meld je dan nu aan! Kies voor een gratis profiel met adresgegevens en naam of kies voor een uitgebreid profiel voor €199,00,- per jaar.

Kijk gerust even op de site voor een algemene indruk of neem gerust contact met ons op.

Contact voor een vraag of een idee, is er een probleem of wil je misschien gewoon een complimentje geven? Je kunt ons bereiken via de onderstaande mail adressen. Ook kun je het contactformulier invullen.

Aanmelden

E-mail: redactie@tattooplatform.nl

Marketing & Sales

E-mail: adverteren@tattooplatform.nl

Bedrijfsgegevens

Tattoo platform wordt uitgegeven door Accentos

Dit zijn de bedrijfsgegevens van Accentos:

  • KvK-nummer: 52207447
  • BTW-nummer: NL1944234878B02
  • IBAN: NL18 RABO 0106 9502 82
  • BIC (of SWIFT): RABONL2U