Home / Laserklinieken

Laserklinieken

Bij een aantal laserklinieken is het mogelijk om je tattoo te verwijderen. Tattoo verwijderen met laser is een mooie oplossing om van je tatoeage af te komen. Je hebt een tatoeage laten zetten maar het is niet geworden wat je er van verwacht had? Dit zien we vrij veel. Gelukkig zijn er vandaag de dag diverse oplossingen, waaronder het laseren van je tattoo.

Bij laserklinieken je tattoo laten verwijderen met laser is een van de meest gebruikte manieren om een tatoeage te verwijderen zonder littekens.
Tijdens het verwijderen van je tattoo worden er laserflitsen gericht op je tatoeage. Dit licht wordt geabsorbeerd door de inkt van je tattoo in de huidlaag. Door de energie van de laser valt de inkt van je tattoo in kleine deeltjes uiteen en wordt het door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Je tattoo zal na iedere behandeling een stuk lichter worden en uiteindelijk is je tattoo verwijderd.

Verschil in kwaliteit

Ook in dit vakgebied zit veel verschil in de kwaliteit. We zien klinieken werken met verouderde apparatuur, terwijl de ander kiest voor de allernieuwste en veel betere technieken. Helaas wordt de markt van het tattoo verwijderen tegenwoordig ook overspoeld met goedkope “tafel” lasers uit het Verre Oosten waardoor iedereen een goedkope laser kan aanschaffen, met alle nare gevolgen van dien. Vandaar dat de redactie van Tattoo platform ook hier in is gedoken om onze bezoekers naar een veilig adres te kunnen sturen. Hieronder vind je een overzicht van laserklinieken die hele mooie resultaten behalen met de nieuwste lasertechnieken.

Laserklinieken
Cosmetique Totale logo.png
Wil je een tattoo laten verwijderen of lichter laten maken? Dat je hem dan ook direct en helemaal...
Huidklinieken logo
Spijt van je tatoeage of is je tattoo niet mooi gezet? Met de huidige technieken is een tatoeage ...
4 resultaten