Home / Tattoo shops

Tattoo shops

Hieronder vind je ons overzicht van goede tot zeer goede tattoo shops die zich bij ons hebben aangemeld voor een tattoo shop profiel, beoordeeld en goedgekeurd zijn. De tattoo shops waar naast de hygiëne ook het uiterlijk van de tatoeages hoog in het vaandel staat. Deze shops vinden ook dat ‘Quality Matters’ en steunen ons in de strijd naar kwaliteit.

NB: we kijken niet naar stijl en aantal jaren ervaring, maar naar het lijnwerk, schaduwen, verzadiging van de kleuren, professionaliteit en hygiëne!

Tattoo shops

Beoordelen van tattoo shops

Als een tattoo shop wordt bij ons wordt aangemeld wordt het werk dat hier gezet wordt eerst beoordeeld. Bij beoordeling laten we een groot aantal artiesten het werk bekijken zonder dat ze weten om welke artiest of shop het gaat. Er wordt gekeken of het lijnwerk mooi strak en vloeiend is, of de kleuren mooi vol en verzadigd zijn en of het schaduwwerk vloeiend en in orde is. Wanneer dit allemaal goed lijkt kunnen we de shop gaan promoten. Staat er een tattoo shop tussen die niet dé kwaliteit levert die we zoeken, meld het dan a.u.b. We willen samen een mooi overzicht neerzetten van dé tattoo shops waar je met een gerust hart naartoe kunt gaan! Alvast bedankt. Voor alle tattoo shops met een vergunning van de GGD (heeft niets met kwaliteit te maken) kijk je op: www.veiligtatoeeren.nl/

 

Killer Ink