Home / De beste tattoo shops van Nederland

De beste tattoo shops van Nederland

Hieronder vind je ons overzicht van goede tot waanzinnig goede tattoo shops. Deze shops zijn bij ons aangemeld voor een bedrijfsprofiel. Na aanmelding is het werk beoordeeld en goedgekeurd. Bij deze shops staat naast de hygiëne ook het uiterlijk van de tatoeages hoog in het vaandel. Deze shops vinden ook dat ‘Quality Matters’ en steunen ons in de strijd naar kwaliteit.

NB: we kijken niet naar stijl en aantal jaren ervaring, maar naar het lijnwerk, schaduwen, verzadiging van de kleuren, professionaliteit en hygiëne!

Tattoo shops

Beoordelen van de shops

Als een tattoo-shop bij ons wordt aangemeld gaan we het werk dat hier gezet laten beoordelen. Bij deze beoordeling laten we een groot aantal artiesten het werk bekijken zonder dat ze weten om welke artiest of shop het gaat. Er wordt gekeken of het lijnwerk mooi strak en vloeiend is. Of de kleuren mooi vol en verzadigd zijn en of het schaduwwerk vloeiend en in orde is. Wanneer dit allemaal goed lijkt kunnen we de shop gaan promoten. Staat er een shop tussen die niet dé kwaliteit levert die we zoeken, meld het dan a.u.b. We willen samen een mooi overzicht neerzetten van dé shops waar je met een gerust hart naartoe kunt gaan! Alvast bedankt. Voor alle tattoo shops met een vergunning van de GGD (heeft niets met kwaliteit te maken) kijk je op: www.veiligtatoeeren.nl/