Bad tattoos

Hoe is het mogelijk dat eigenlijk niemand een “bad tattoo” wil, maar dat je constant mensen ziet met “slechte tatoeages”? De eenvoudige waarheid is dat de meeste mensen niet hun huiswerk doen voordat ze een nieuwe tattoo laten aanmeten.

Iedereen die een naald doopt in inkt en die naald in de huid van iemand prikt is per definitie een tatoeëerder. Die algemene term heeft betrekking op iedereen, van de man die  krast en littekens maakt bij mensen op z’n zolderkamer, tot de echte top tattoo artiesten. Daardoor is het zo moeilijk om een ​​kwalitatief goede tatoeage te krijgen door willekeurig een shop te kiezen uit het telefoonboek. Daarnaast hebben we natuurlijk de werkvergunning, deze vergunning geeft veel mensen vertrouwen in het werk van de tattoo ‘artiest’. We kunnen je verzekeren dat dat NIET het geval is! De werkvergunning geeft aan dat er hygiënisch gewerkt wordt en zegt NIETS over de kwaliteit van het tatoeëeren!

Als je kwaliteit wilt zul je je moeten verdiepen in de shops en de artiesten. Goede tattoo artiesten zijn vaak weken tot maanden volgeboekt en daardoor zul je dus geduld moeten hebben.  Ook is er tijd nodig om jouw persoonlijke tattoo uit te tekenen.  Wees geduldig en vraag naar de vroegst mogelijke afspraak. Hoe flexibeler jouw planning is, hoe groter de kans zal zijn om je sneller te laten tatoeëren.

Bij het kiezen van een tattoo artiest adviseren we altijd te kijken naar hun “boeken” of portefeuille. Blader door hun werken. Vergeet niet, dat als het werk wat je ziet, je niet bevalt, je niet kunt verwachten dat jouw tattoo er beter uit gaat zien!

Beoordeel de netheid van de studio en de werkplekken. Elke goede tattoo-artiest is uitermate schoon en steriel. Dit is een belangrijk aspect van het tatoeëren.
Stel gerust je vragen, er is niets mis met het waarborgen van je eigen veilige en professionele tattoo. Het is jouw lichaam en het is aan jou om je huiswerk te doen als het gaat om het krijgen van Nice Ink.

De enige persoon die verantwoordelijk is voor een “BAD TATTOO” ben jezelf!

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.