Home / Bezint voor je wordt verminkt! / Stijf na penis tattoo

Stijf na penis tattoo

Versier je penis met een tatoeage inclusief Penis tattoode eerste letter van je familienaam en die van je vriendinnetje in het Perzisch en je hebt een constante halve erectie…..

Dat weet inmiddels uit eigen ervaring een 21-jarige Iraniër. Volgens de artsen is de tatoeëerder met zijn naald te diep gegaan en heeft hij zodoende de bloedvaten van de penis beschadigd. Daardoor stapelt het bloed zich op, waar de aders geen weg mee weten. Verschillende pogingen om de boel te herstellen zijn tot nu toe op niets uitgedraaid.

Naar verluidt is de jongeman nog wel in staat om een normale hele erectie te krijgen. “Op basis van dit uitzonderlijke geval is het af te raden een penis-tattoo te zetten”, adviseert de Iraanse medische staf van het ziekenhuis nu voor de zekerheid.

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.