Home / Bezint voor je wordt verminkt! / Tattoo shops mét vergunning

Tattoo shops mét vergunning

Zoekende naar de de shops waar we onze bezoekers met een gerust hart naartoe kunnen sturen, hebben we de afgelopen maanden enorm veel foto’s gezien van “kunstwerken” die zijn gezet door de Nederlandse tattoo artiesten. Allemaal tattoo shops mét vergunning en wat kom je verschillende kwaliteiten tegen!

Tegenwoordig wordt er nauwelijks meer gekeken naar de kwaliteiten van de tattoo artiesten, mensen komen al binnen met een overzicht van prijzen wat de diverse tattoo studio’s vragen voor het zetten van hun tattoo voorbeeld. De vraag die je tegenwoordig dus veel hoort is: “wat kost deze tattoo bij jullie?” Er zijn de laatste tijd erg veel shops bijgekomen en zolang ze hygiënisch te werk gaan krijgen ze een GGD vergunning, dit zegt natuurlijk niets over de kwaliteit van het tatoeëren. Tegenwoordig worden veel mensen enorm hygiënisch verminkt.

We krijgen dagelijks vele tattoo foto’s onder ogen waarvan je de tranen in de broek springen, tuurlijk kun je je lekker goedkoop een tatoeage aan laten meten, maar in de meeste gevallen moet je uiteindelijk toch naar de “duurdere” tattoo artiest om de boel weer op te laten knappen. Bij ons vind je hét overzicht van de tattoo shops die weten wat ze doen, die niet beginnen aan dingen die ze niet kunnen en waar strak werk wordt gezet!

Hieronder zie je een aantal foto’s van tatoeages, allemaal gezet door Tattoo shops met een GGD keuring.

Kun je je voorstellen dat wij hier op de redactie geen hoeken meer aan de buro’s hebben, omdat we die eraf vreten van woede, bij het zien van zulke foto’s. Dit zou toch verboden moeten worden!

Zoek de verschillen:

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.