Home / Ga voor de juiste tatoeage
De perfecte tatoeage

Ga voor de juiste tatoeage

Een grote beslissing. Het kiezen van een tatoeage kan stressvol zijn, maar neem er de tijd voor, een tatoeage is behoorlijk permanent. Een verkeerde beslissing nemen kan pijnlijk, duur en onhandig zijn.

Er zijn verschillende factoren die je moet overwegen voordat je de definitieve beslissing neemt. Denk aan de grootte, de kleur, de betekenis, de stijl en de plaatsing van het ontwerp. Ook de tattoo shop die je kiest om je te helpen de gewenste tatoeage te krijgen is een belangrijke factor.

Het belangrijkste is om je tijd te nemen en om te informeren naar de mogelijkheden.

Dit artikel biedt een paar stappen en tips die we hebben samengesteld om je tattoo ontwerp te kiezen voordat je een beslissing neemt. Er zijn ook links voor meer informatie. De informatie is samengesteld op basis van wat wij het nuttigst vonden bij onze eigen tattoo ervaring en op wat we ook van andere mensen hebben gehoord.

Tips

  • Je kunt ieder ontwerp wijzigen om je tattoo op te baseren. Misschien wil je alleen een stukje van een foto of alleen de kleuren wijzigen.
  • Tattoo artiesten zijn er om voor je te tekenen als je wilt … wees niet bang om hulp te vragen bij het maken van een ontwerp.
  • Je verbeelding is de limiet!
  • Denk aan het soort tattoo of ontwerp dat je 10 jaar geleden zou hebben gekregen en vraag jezelf af of je dat nu nog leuk vindt. Zo niet, dan moet je misschien een andere afbeelding kiezen.
  • Naam tatoeages worden het meest verwijderd, denk dus goed na over dit soort tattoos, tenzij het om je kinderen of overledenen gaat.
  • Je tatoeage hoeft geen diepe betekenis te hebben. Wees niet bang om een ​​stripfiguur te te laten zetten als je er echt van houdt!
  • Vaak kosten tattoos op de voeten en handen iets meer, omdat ze meer aanpassingen nodig hebben en meer tijd en aandacht nodig hebben om te herstellen. Sommige kunstenaars kunnen ook weigeren om dit soort tatoeages te doen als de persoon nog geen tatoeages heeft in zichtbaardere gebieden.

Algemene risico’s

  • Natuurlijk moet je een ontwerp kiezen dat je leuk vindt, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het ooit wilt laten verwijderen. Het verwijderen van je tattoo met laser is erg duur, pijnlijk en tijdrovend … het werkt misschien niet eens helemaal. Als je een tattoo cover up wilt, is het goedkoper, maar zorg er wel voor dat je een artiest vindt die daarin is gespecialiseerd. Denk eraan: wees niet bang om de tijd te nemen voor het kiezen van een tattoo-ontwerp, zodat je er later geen spijt van zult krijgen!
  • Aangezien tatoeages geïnfecteerd kunnen raken, moet je ervoor zorgen dat je speciale aandacht besteedt en luistert naar wat de tattoo artiest zegt. Vaak krijg je de nodige nazorg instructies mee.
  • Naarmate je ouder wordt, kunnen tatoeages hun kleur of kwaliteit verliezen en moeten ze mogelijk worden bijgewerkt, vaak na 10-30 jaar. Het gebruik van zonnecrème of moisturizers voor de huid kan helpen om het uiterlijk van je tatoeage goed te houden.
Killer Ink