Home / Hair Tattoo by Patrick

Hair Tattoo by Patrick

Het bedrijf ‘Hair Tattoo by Patrick’ is ontstaan in 2016 begonnen omdat we een duidelijke visie voor ogen hebben namelijk: Het creëren van een betere wereld waarin iedereen er mooier en verzorgder uitziet en met meer vertrouwen een bijdrage levert aan de wereld. Concreet geef ik daar invulling aan door particulieren en ondernemers te (leren) pigmenteren waardoor het probleem om kaal of kalend door het leven te gaan op een hele natuurlijke wijze wordt opgelost.

An sich klinkt dit behoorlijk optimistisch of een beetje verheven maar schijn bedriegt: Hair Tattoo oftewel pigmentatie is echt een oplossing voor veel haarproblemen mits dit gebeurt door een expert. Met biologische inktpigmenten en fijne medische naalden worden er stoppeltjes op je hoofd geplaatst waarbij het lijkt alsof je weer echt haar terug hebt. Ik noem dat dan ook vaak: een illusie van bestaand haar wat er vervolgens ook nog eens HEEL natuurlijk uitziet.

Bij Hair Tattoo by Patrick worden mannen en vrouwen behandeld. Maar ook FUE of FUT- littekens worden gecamoufleerd. Daarnaast worden ook mensen behandeld die alopecia hebben. Dat de Hair Tattoo resultaten verbluffend goed zijn, wordt niet alleen door dit bedrijf genoemd maar je zou eens de tijd moeten nemen om met onze klanten te spreken die deze behandeling reeds ondergaan hebben. Ze zijn stuk voor stuk laaiend enthousiast en kunnen ook uit ervaring meepraten waarom ze voor deze behandeling gekozen hebben en wat voor impact dit op hun leven heeft.

Helemaal nieuw in Nederland is dat we in 2018 een Hair Tattoo Academy gestart zijn. Binnen deze opleiding worden op maat cursussen gegeven aan kappers, modestylisten, schoonheidsspecialisten, PMU salons maar ook aan particulieren die graag een nieuwerwetse ambacht willen leren. Het interessante van deze opleidingen is dat Hair Tattoo nog ontzettend nieuw in Nederland is en de commerciële vraag naar deze revolutionaire oplossing ontzettend groot. Om zo’n ambacht te leren breid jij je assortiment uit, word je een expert en maak je op puur ambachtelijke wijze veel mensen happy!

Wil je meer weten over HAIR TATTOO en de impact wat dit heeft in iemands leven?

Check a.u.b. www.hairtattoobypatrick.nl en download GRATIS onze brochure met vele modellen of bel/ whatsapp vrijblijvend 06 16404640

Facebook | Instagram