Home / Henna en Jagua Painting / Tattoo’s

Henna en Jagua Painting / Tattoo’s

De henna tattoo wordt steeds populairder en steeds meer mensen beseffen dat het verstandig kan zijn om een tijdelijke tatoeage te nemen voordat men overgaat tot een definitieve tatoeage. Uiteraard gaat het vaak ook om een tijdelijke versiering i.v.m. een feestje, evenement of gewoon omdat het mooi kan zijn.

Henna tattoo

Er is steeds meer te krijgen op het gebied van tijdelijk tattoo’s. Soms gaan ze een dag of een paar dagen mee afhankelijk van het materiaal. Maar wil men echt een tijdelijke tattoo die lang blijft zitten, dan kom je bij Henna (Lawsonia Inermis) en Jagua (Huito of Genipapa Americana) tatoeages uit. Henna pasta wordt gemaakt van henna bladeren, citroensap, en etherische olië. Henna pasta heeft een aardeachtige geur en een groen/bruine kleur. De Henna pasta is donkerbruin maar een Henna tekening zal uiteindelijk rood, roodbruin van kleur worden.

Natuurlijke henna pasta is dan ook nooit zwart! Tref je wel zwarte henna? Niet laten zetten!
Zwarte bestaat helemaal niet, nergens ter wereld. Wat men ook beweerd. Is de henna zwart dan hebben ze bij de natuurlijk henna PPD (parafenyleendiamine) toegevoegd. Dit is een chemische kleurstof dat zeer schadelijk is voor je huid en ook overigens verboden te gebruiken op de huid. Hier kan je namelijk ontstekingen en littekens op je huid aan over houden. Wil je dus een veilige henna tatoeage? Zorg dan dat je bij het juiste adres aanklopt. Wij kunnen jullie met een gerust hart doorverwijzen naar Henna Painting te Amsterdam. Je komt hier terecht in een heerlijke winkel waar je alleen maar kwaliteit zult vinden op het gebied van tijdelijke tatoeages.

Ook voor een Jagua Painting te laten zetten kan je daar terecht. Jagua is net zoals Henna een tijdelijke tattoo maar dan wordt de kleur donkerblauw. De tekening zal net echt lijken. Dus overweeg je een echte tattoo maar twijfel je aan de plek op de huid of wil je zeker weten dat je het mooi gaat vinden is een Jagua painting/tattoo een geweldige uitkomst! Zowel Henna en Jagua blijft tussen de 7 en 10 dagen zitten. Bij Jagua kan het door de kleur zelfs langer blijven op de huid, zelfs twee tot drie weken.

Wil je zelf kunnen zetten? Natuurlijk is alles verkrijgbaar in de winkel, maar je kan bij Henna Painting in Amsterdam ook alle materialen online via de website kopen: www.hennapainting.nl
Je kan ook een Workshop Henna Painting Artist volgen of zelfs een opleiding volgen.

Het mooie van het bedrijf Henna Painting is dat werkelijk bijna alles kan. De henna artiesten kunnen op elk feestje langskomen om hun kunsten te laten zien en zetten. Of het nou gaat om kinderfeestjes, kleine en grote feesten, evenementen, thema avonden, bedrijfsfeesten, scholen en discotheken. Wil je zelf iets organiseren? En je hebt een Henna Painter nodig? Geen probleem, bijna alles kan.

Voor de hobbyisten, professionele painters en particulieren zijn er ontzettend veel werk en teken – materialen verkrijgbaar in de website en Henna winkel in Amsterdam. Dus kijk eens rustig op de website en ontdek de vele mogelijkheden van tijdelijke tattoo’s!!

Henna painting 7

Henna Painting

Icon-adres   Rijnstraat 85, Amsterdam

icon-telefoon 06-27979768

Icon-mail Stuur bericht

Informatie icon 2 Meer info…