Home / Cosmetique Totale

Cosmetique Totale

Beoordeeld
Cosmetique Totale logo.png
Cosmetique Totale logo.png
laseren-tattoo-e1487770703123.png
Cosmetique Totale team.png
Cosmetique Totale behandeling.png
Vlietlaan 44D, Bussum
44D Vlietlaan Bussum Noord-Holland 1404 CC NL

Wil je een tattoo laten verwijderen of lichter laten maken? Dat je hem dan ook direct en helemaal weg wilt hebben, begrijpen ze bij Cosmetique Totale als geen ander. Niemand heeft zin in oneindig veel behandelingen dat 2 tot 4 jaar zal duren. Daarom behandelen ze bij Cosmetique Totale alleen met de PicoPlus4. Dit is de nieuwste generatie Picolaser dat alle kleuren tatoeages op elk huidtype veilig, snel en effectief kan verwijderen. Wij werken op volgende vestigingen met de Picolaser:

Alphen a/d Rijn
Rotterdam
Amsterdam
Bussum
Zeist
Tilburg
Assen,

dus er is altijd wel een vestiging in de buurt.

Veilig tattoo verwijderen met de PicoPlus4 + Focused Dots

De tijd van grote ontsierende littekens na het verwijderen van je tatoeage is met de PicoPlus4 + Focused Dots treatment gelukkig verleden tijd. De Picoplus 4 is al de meest veilige en effectieve tattoo laser die er op de markt is, maar de resultaten in combinatie met de Focused dots treatment zijn helemaal verbluffend! Nadat we de tatoeage hebben behandeld met de Picoplus 4, behandelen we de tatoeage met de Focused Dots. De Focused Dots treatment is een gefractioneerde Nd:Yag laser. Deze laser maakt 46 kleine gaatjes tot 7 mm diep in de huid. Het zorgt ervoor dat het behandelde gebied sneller geneest, de tatoeage sneller vervaagt en het voorkomt het ontstaan van littekenweefsel. Het fijne aan deze behandeling is dat het geheel pijnloos is!

Voor een overzicht van behaalde resultaten kun je HIER even kijken.

Bij Cosmetique Totale wordt je behandeld in een ruime, klinische behandelkamer die hygiënisch schoon is en voldoet aan de strengste richtlijnen. De behandelingen worden altijd uitgevoerd door ervaren kwaliteit-geregistreerde huidtherapeuten. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig om een tatoeage geheel te verwijderen, met een interval van 4 tot 8 weken.

Kortom, het is zeker de moeite waard om eens te informeren naar de mogelijkheden bij Cosmetique Totale om je tattoo te laten verwijderen.

Social media accounts