Home / Huidzorg klinieken

Huidzorg klinieken

Beoordeeld
Huidklinieken logo
Huidklinieken logo
Huidzorgkliniek voorbeeld 2.jpg
Huidzorgkliniek voorbeeld 22.jpg
Huidzorgkliniek voorbeeld 1.jpg
Huidzorgkliniek voorbeeld 3.jpg
Huidzorgkliniek voorbeeld 11.jpg
Huidzorgkliniek voorbeeld 33.jpg
Antilopestraat 45, Almere
45 Antilopestraat Almere Flevoland 1338 KP NL

Spijt van je tatoeage of is je tattoo niet mooi gezet? Met de huidige technieken is een tatoeage goed te verwijderen zonder littekenvorming. Tevens is het mogelijk om een tatoeage te vervagen waardoor er een nieuwe tattoo overheen gezet kan worden. Bij de Huidzorgklinieken ben je hiervoor aan het goede adres. Onze klinieken zijn gevestigd in: Amsterdam, Utrecht en Almere.

Waarom bij de Huidzorgklinieken:

• Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en ruim 75.000 laserbehandelingen uitgevoerd. • Wij zijn een medische huidkliniek en werken uitsluitend met ervaren, HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten. • Voor het verwijderen van tatoeages hebben wij 3 soorten lasers in huis van verschillende frequenties waardoor wij alle kleuren inkt kunnen verwijderen. • Wij kunnen de tattoo inkt verwijderen zonder littekens . • Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke zorg staat bij ons op nummer 1!

Hoe werkt tatoeage verwijdering?

Wanneer een tatoeage wordt geplaatst wordt onder druk inkt(deeltjes) in de huid aangebracht, deze inktdeeltjes zijn te groot om afgevoerd te worden door ons immuunsysteem, het lichaam zal hierdoor de inktdeeltjes inkapselen. Tijdens een laserbehandeling wordt de laser op de tatoeage gericht en geeft een hoge energie af. Hierdoor wordt de ingekapselde inkt gefragmenteerd en vallen deze in zeer kleine deeltjes uiteen. Deze deeltjes worden door het lichaam gezien als afvalstofjes en zijn klein genoeg om door het lichaam opgeruimd te worden (dit is een natuurlijk proces van het lichaam). De huid wordt ondertussen gekoeld door middel van koude lucht om het omliggende weefsel te beschermen. Afhankelijk van een aantal factoren zijn er 3 tot 5 behandeling nodig voor een tatoeage die door een amateur is gezet en 8 tot 15 behandeling voor een tatoeage die professioneel is gezet.

Verschillende vestigingen

Huidzorgklinieken vind je op verschillende locaties, zo kun je terecht in Utrecht, Almere, Amsterdam en Eindhoven-Best.

http://www.huidzorgklinieken.nl

http://www.lasercentrumbiltstraat.nl

http://www.lasercentrumalmere.nl

http://www.lasercentrumamsterdam.nl

Wil jij je tatoeage laten verwijderen of meer informatie? Plan nu een afspraak in voor een consultgesprek. Je kan ons bellen op 030-214 59 09 of email sturen naar info@huidzorgklinieken.nl of info@lasercentrumalmere.nl