Home / Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Beoordeeld
Veldhoven.png
Veldhoven.png
Picoway.png
Picoway 1.jpg
IMG_1396- bewerkt pand.jpg
Bastion 10, Veldhoven
10 Bastion Veldhoven Noord-Brabant 5509 MJ NL

In Veldhoven vinden wij Kliniek Veldhoven. Een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologische behandelingen. Jaarlijks behandelen ze hier ruim 2000 cliënten. Om je tattoo te laten verwijderen ben je hier meer dan op het juiste adres. De specialisten van Kliniek Veldhoven maken gebruik van de nieuwste PicoWay lasertechniek of verwijderen uw tattoo operatief.

PicoWay, tattoo laten verwijderen met de veiligste en snelste laser ooit. Kliniek Veldhoven is één van de 1e wereldwijde klinieken die werken met de revolutionaire PicoWay YAG lasertechnologie. De kliniek heeft inmiddels en enorme hoeveelheid ervaring opgebouwd in de loop van de jaren. Het is tenslotte belangrijk dat een tattoo verwijderd wordt door gekwalificeerd medisch personeel. Tattoo laserapparatuur werkt op de juiste manier door drie belangrijke eigenschappen. Deze eigenschappen zijn: de golflengte (nm), de pulsduur(picoseconde) en het piekvermogen. De kleur van het laserlicht wordt bepaalt door de golflengte. Om tatoeages in alle kleuren goed te kunnen behandelen maken we gebruik van diverse kleuren laserlicht. PicoWay is de enige Picolaser met een dubbele golflengte van 1064nm en 532nm om op die manier alle kleuren tatoeages te kunnen behandelen.
Voor het verwijderen van een tattoo wordt in de meeste gevallen de Yag Q-switched lasermethode gehanteerd. Hier is uiteraard niks mis mee maar het kan sinds kort nog dus veiliger en sneller. Het optimale eindresultaat toont zich al na 1 à 2 jaar terwijl dit met de traditionele laser methode in de regel een jaar of 3 à 4 duurt.
Voor meer informatie over deze revolutionaire lasertechniek verwijzen wij van Tattoo Platform u graag door naar Kliniek Veldhoven.