Home / Online visitekaart voor bedrijven

Online visitekaart voor bedrijven

[rpt name=”bedrijven”]

Adverteren op Tattoo Platform

Een online visitekaart op ons platform kan voor een bepaalde groep zeer interessant zijn. Steeds meer mensen weten dat het bij ons om kwaliteit gaat. Dé betere tattoo studios, artiesten, tattoo gerelateerde bedrijven, conventies en dé juiste informatie.

Op Tattoo platform vind je alle informatie op het gebied van tattoos, lifestyle en kwalitatieve, betrouwbare en onafhankelijke informatie. Dagelijks wordt er hard gewerkt om onze site hoog in de zoekmachines te houden. Onze website wordt daardoor met veel relevante zoekwoorden en termen goed gevonden, waardoor we veel “gericht” bezoek op de site mogen ontvangen. Hier kunt u als adverteerder natuurlijk van profiteren door te adverteren.

75% van onze bezoekers komt via Google. Dit betekent dat veel van deze bezoekers actief op zoek zijn naar tatoeage gerelateerde informatie. Daarom bieden we ook bedrijven de mogelijkheid om op te vallen via ons plattform. Dit kan op verschillende manieren.

Banner

U kunt kiezen voor een banner die draait op nagenoeg iedere pagina. Deze banners kunnen we aanbieden in verschillende formaten. Dit kan al vanaf € 299,00 per jaar.

Bedrijfsprofiel

Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid bedrijfsprofiel met alle informatie over uw bedrijf, foto’s, openingstijden en bijv. een video. Deze profielen worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines wat zeker zal zorgen voor meer traffic. Een uitgebreid bedrijfsprofiel heeft u al voor € 395,00 per jaar.

Editorial

Ook hebben we de mogelijkheid om een Editorial te plaatsen over uw bedrijf in onze nieuws rubriek.  Dit bericht zal enige tijd op de homepage zichtbaar zijn en onder de rubriek ‘nieuws’. Ook worden de editorials gedeeld op onze social media. Zo’n nieuwsbericht kunnen we plaatsen voor € 89,00

Mocht u zelf nog ideeën hebben om op te vallen dan horen we dat graag.

Adverteren screenshot