Home / Strijd naar tattoo kwaliteit. Quality Matters.
Strijd naar tattoo kwaliteit

Strijd naar tattoo kwaliteit. Quality Matters.

Tattoo kwaliteit is in onze ogen belangrijk. ‘Quality Matters’. Het begint al flink bekend te worden dat Tattoo Platform hét overzicht is voor kwalitatief goede Tattoo Shops.

We werken hard aan een onafhankelijk overzicht van tattoo shops waar we mensen met een gerust hart naartoe kunnen sturen. En dit wordt gewaardeerd door tattoo artiesten en liefhebbers. Dagelijks worden we om advies gevraagd en slagen we er in het juiste advies te geven. Dit realiseren we samen met diverse Artiesten en kenners! En zo staan we echt sámen voor kwaliteit.

Tattoo kwaliteit, Professionaliteit & Hygiëne!

In de lijst van GGD goedgekeurde shops die beoordeelt zijn op hygiëne www.veiligtatoeeren.nl zoeken wij ook naar de tattoo kwaliteit en professionaliteit. Dit is ingewikkeld omdat kunst niet beoordeeld kan worden. Over stijl valt te twisten en daarom letten wij op zaken waar wel op beoordeeld kan en mag worden; Kleuren, strakke lijnen, diepte en goed schaduw werk.

Zo zijn er websites die werken met reviews van klanten. Hier worden in onze ogen mensen op het verkeerde been gezet. Shops geven korting op een tattoo als klanten een positieve review plaatsen. We zien dat de mindere shops die na onze beoordeling niet in ons overzicht thuis horen, op deze site in de top 10 staan. Jammer, op deze manier hebben bezoekers alle vertrouwen in de artiesten die als zeer goed worden aangeschreven om vervolgens op hygiënische wijze te worden verminkt.

We plaatsen geen tattoo shops waar mensen op hygiënische, GGD goedgekeurde wijze aan een litteken worden geholpen. Natuurlijk zijn er diverse gradaties. Bij ons vind je de goede tot waanzinnig goede shops. Het is aan jou om te kijken welke stijl en kwaliteit bij jou past.

Waar een ander stopt, gaan wij verder!

We willen ons overzicht van kwaliteit waarborgen en hier een stap verder in gaan.

Tattoo-oriënterend Nederland de juiste kant op blijven sturen, omdat ze uiteindelijk toch bij de professionals terechtkomen om de slecht gezette tatoeage weer toonbaar te maken. D.M.V. guerilla marketing willen we dit najaar de ranzigheden in de branche aanpakken! We krijgen zoveel verschrikkelijke foto’s en reacties binnen via onze vraagbaak, dat we vinden dat hier een einde aan moet komen! Mensen duidelijk maken dmv diverse reclamecampagnes, niet te kiezen voor de “goedkope tattoo” van de “zolderkamerspecialist” of de geldwolf, maar te gaan voor kwaliteit!

In onze (niet goedkope) strijd kunnen we alle steun gebruiken.

Denk je er net zo over als ons en wil je ons steunen in onze STRIJD NAAR TATTOO KWALITEIT!

Twijfel niet en reageer of doneer, alvast enorm bedankt!

P.s. mocht je nog tips of ideeën hebben waar we iets mee kunnen, geef het hier door!