Home / Tattoo inspiratie / Fifty shades of grey (12+)

Fifty shades of grey (12+)

Al zoekende kwamen we een overzicht tegen van SM gerelateerde tatoeages. Als je er niet bekend mee bent weet je misschien niet waar deze letters voor staan. Het gaat in ieder geval iets verder dan de boeken en de film ‘Fifty shades of grey’. Sadomasochisme (een combinatie van sadisme: plezier in het aandoen van pijn, en masochisme: plezier in het ondergaan en onderdrukken van pijn) is een vorm van seksuele beleving waarin één of meerdere van de partner(s) de ander pijn laat ondergaan. Maar we plaatsen deze post niet om je op de hoogte te houden van allerlei seksuele voorkeuren.

Dit soort tattoos wordt vaker gezet dan gedacht. Mensen die dit soort tatoeages laten zetten houden van fetisch art of houden van het provoceren. Een aantal getalenteerde artiesten zetten graag pornografische tattoos en sommige zijn er zelfs in gespecialiseerd, zoals Onnie O’Leary. SM tattoos zie je vaak in realistische of in de strakke blackwork art stijl.

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.