Home / Tattoo inspiratie / Inspirerende Lettering
Lettering tattoo voorbeeld

Inspirerende Lettering

Tatoeages worden meestal geassocieerd met kleurrijke tekeningen, maar de laatste trend laat een meer literaire inhoud zien. De Lettering tattoos.

Soms heeft een woord of een zin zoveel betekenis dat je het voor altijd in je vlees wilt bewaren, de naam van je eerste geliefde, een woord dat jouw manier van leven omschrijft of een mooie zin geschreven door getalenteerde schrijver of songwriter. De lettering tattoo is waarschijnlijk de meest persoonlijke en betekenisvolle tattoo en daarom is het zo belangrijk om na te denken over het design en tattoo artiest.

Kies voor een duidelijk lettertype: de lettergrootte, tussenruimte en leesbaarheid is erg belangrijk. Ook al wil je iets heel kleins, je tattoo moet strak en duidelijk leesbaar zijn en moet niet binnen een paar jaren compleet dichtlopen, omdat de lijnen veel te dicht op elkaar zijn gezet.

Check de spelling meer dan eens. Je wilt niet de rest van je leven rondlopen met een spelfout die je zo veel op internet voorbij ziet komen.

Denk er nog eens flink over na. Iets wat het ene moment helemaal bij je past, kan in een later stadium zinloos en stom zijn.

Check de gezette voorbeelden van een artiest om te kijken of er mogelijkheden zijn wat bij jouw wensen past.

Kortom, Lettering tattoos zijn mooi te combineren met een afbeelding, je kunt heel goed variëren en het is een hele creatieve tattoo stijl.