Home / Tattoo kwaliteit

Tattoo kwaliteit

Wij vinden tattoo kwaliteit belangrijk, omdat een tatoeage vrij permanent is. Het begint gelukkig al flink bekend te worden dat Tattoo Platform hét overzicht is voor kwalitatief goede tattoo shops en artiesten.

We werken hard aan een onafhankelijk overzicht van tattoo shops waar we mensen met een gerust hart naartoe kunnen sturen. En dit wordt gewaardeerd door artiesten en liefhebbers. Dagelijks worden we om advies gevraagd en slagen we er in het juiste advies te geven voor mooie tattoos. Dit realiseren we samen met diverse artiesten en kenners! En zo staan we echt sámen voor tattoo kwaliteit.

Kwaliteit & Hygiëne!

In de lijst van GGD goedgekeurde shops die beoordeelt zijn op hygiëne www.veiligtatoeeren.nl zoeken wij ook naar de kwaliteit en professionaliteit.
Dit is ingewikkeld omdat kunst niet beoordeeld kan worden. Over stijl valt te twisten en daarom letten wij op zaken waar wel op beoordeeld kan en mag worden; Kleuren, strakke lijnen, diepte en goed schaduw werk.

We plaatsen geen tattoo shop waar mensen op hygiënische, GGD goedgekeurde wijze aan een litteken worden geholpen.

Waar een ander stopt, gaan wij verder!

We willen ons overzicht van kwaliteit waarborgen en hier een stap verder in gaan.

Tattoo oriënterend Nederland de juiste kant op blijven sturen, omdat ze uiteindelijk toch bij de professionals terechtkomen om de slecht gezette tatoeage weer toonbaar te maken.

D.M.V. guerilla marketing willen we dit najaar de ranzigheden in de branche aanpakken!

We krijgen zoveel verschrikkelijke foto’s en reacties binnen via de mail, dat we vinden dat hier een einde aan moet komen! Mensen duidelijk maken dmv diverse reclamecampagnes, niet te kiezen voor de “goedkope tattoo” van de “zolderkamerspecialist” of de geldwolf, maar te gaan voor kwaliteit van echte artiesten!

In onze (niet goedkope) strijd kunnen we alle steun gebruiken.

Denk je er net zo over als ons en wil je ons steunen in onze STRIJD NAAR KWALITEIT!

Twijfel niet en reageer!!

Namens het team achter Tattoo Platform alvast enorm bedankt!

P.s. mocht je nog tips of ideeën hebben waar we iets mee kunnen, geef het hier door!

Tattoo kwaliteit