Home / BigBuddah Tattoo

BigBuddah Tattoo

Beoordeeld
BigBuddah logo.png
BigBuddah logo.png
BigBuddah Tattoo 2.jpg
BigBuddah Tattoo 1.jpg
BigBuddah Tattoo 4.jpg
BigBuddah Tattoo 3.jpg
BigBuddah Tattoo 5.jpg
BigBuddah Tattoo 6.jpg
BigBuddah Tattoo 7.jpg
BigBuddah Tattoo 8.jpg
BigBuddah Tattoo 9.jpg
BigBuddah Tattoo 10.jpg
BigBuddah Tattoo 11.jpg
BigBuddah Tattoo 12.jpg
BigBuddah Tattoo 13.jpg
BigBuddah Tattoo 14.jpg
BigBuddah Tattoo 15.jpg
BigBuddah Tattoo 16.jpg
BigBuddah Tattoo 17.jpg
BigBuddah Tattoo 18.jpg
BigBuddah Tattoo 19.jpg
Dorpsstraat 117A, Zoetermeer
117A Dorpsstraat Zoetermeer Zuid-Holland 2712 AE NL

BigBuddha Tattoo in Zoetermeer is een shop waar je met een gerust gevoel naartoe kunt gaan. Naast de kwaiteit is de hygiëne hier ook dik in orde. Bij binnenkomst proef je gelijk de fijne sfeer die hier heerst. Het is zo belangrijk dat als je ontspannen bent zodat het een fijne beleving gaat worden. Bij BigBuddha Tattoo snappen zij dit als geen ander. Heerlijke shop om te zijn.

Stanley is de artiest en tevens de eigenaar van BigBuddha Tattoo. Stanley is in 2009 begonnen met zijn shop in Zoetermeer. Hij weet door jaren ervaring goed advies te geven betreft ideeën en iedereen loopt hier tevreden de deur uit.

De meeste kennen hem door zijn Aziatische pronkstukken, maar hij voelt ook een grote liefde voor realistische, duistere en morbide stijlen! Uiteraard kun je ook voor meerdere tattoo stijlen bij hem terecht. Hij werkt net zo graag in Black and Grey als in kleur.

Sinds 2015 is Kelsey lid van de BigBuddah Tattoo familie.

Van kinds af aan hield ze al van tekenen en voornamelijk natekenen. Haar passie ligt vooral in het realisme in black and grey. Met name portretten, dieren en bloemen zijn haar favoriet. Ze zit bij Bigbuddah tattoo prima op haar plek en helpt met liefde ieders idee tot een prachtige tattoo te realiseren.

Uiteraard kun je hier ook prima terecht voor ontwerpen. Mocht je zelf geen ontwerp hebben dan is dat dus geen enkel probleem. En veel is mogelijk dus twijfel niet als je nog niet precies weet wat je wil.

Echt meer dan de moeite waard om een bezoekje te brengen aan BigBuddha Tattoo in Zoetermeer. Wij van Tattoo Platform zijn blij om ze te kunnen verwelkomen op ons platform.

Social media
MondayGesloten
Tuesday12:00 - 18:00
Wednesday12:00 - 18:00
Thursday12:00 - 18:00
Friday12:00 - 21:00
Saturday12:00 - 18:00
SundayGesloten
Killer Ink