Home / Cult Art Nijverdal

Cult Art Nijverdal

Beoordeeld
Nicolaus Ottostraat 5, Nijverdal
5 Nicolaus Ottostraat Nijverdal Overijssel 7442 DV NL

In Nijverdal vind je de hoofdvestiging van Cult-Art, de tattoo shops van Gert-Jan Aaltink en zijn vrouw Marely.

Gert-Jan zit al ruim 20 jaar met zijn prachtige en zeer grote shop in Nijverdal. Hij is allround bekend met alle stijlen en maakt unieke custom made tattoos. Wie denkt dat dit een standaard shop is waar alleen getatoeëerd wordt die heeft het mis. Allereerst kijk je je ogen uit als je hier binnenkomt. De gigantische ruimte, die overigens erg tof is ingericht laat gelijk zien dat dit een zeer kunstzinnige plek is. Naast het feit dat je hier mooie tattoos kunt laten zetten, kun je hier ook prachtige muurschilderingen bewonderen, tekeningen die volop aanwezig zijn, en wordt er ook nog aan airbrush gedaan. Oh ja en niet te vergeten kun je ook een piercing laten zetten door Gert-Jan. Gert-Jan wordt uiteraard ondersteunt door een goed team.

Doordat ze de ruimte hebben in Nijverdal en omdat ze open staan voor alles wat maar met creativiteit te maken heeft, treden hier 1 keer per maand beginnende bandjes op om hun kunsten te vertonen. Dit slaat erg goed aan en is een leuke aanvulling op het TATTOOFEST wat al jaren bestaat. Ook kun je tijdens deze optredens live getatoeëerd worden, hoe gaaf is dat?

In 2010 hebben ze besloten om ook in Zwolle hun kunsten te gaan vertonen. De shop in Zwolle is echt een fantastische aanvulling op wat er te vinden is in Zwolle. Ook hier kijk je je ogen uit, super sfeervol met fijne mensen en uiteraard kun je hier terecht om een mooie tattoo te laten zetten. Marely is hier de shopmanager en zet tevens alle piercings. Tjitse de Vries is sinds 2013 een member van het team en is precies de juiste aanvulling op wat Cult-Art al te bieden heeft. Met zijn New Skool en Chinese stijlen laat Tjitse zien wat hij in huis heeft. Uiteraard draait hij zijn hand niet om voor andere stijlen waarvoor je hier uiteraard ook aan het juiste adres bent. Tevens kun je hier op afspraak een tattoo laten zetten door Gert-Jan. Uiteraard wel rekening houden met een wachtlijst want er zijn aardig wat meer gegadigden die een tattoo willen halen bij Cult-Art.

Ben je in de buurt? Of niet, ook al moet je er een stukje voor reizen, het is de moeite waard om hier naar binnen te lopen en je te verwonderen. De koffie staat in beide vestigingen klaar en de fijne mensen verwelkomen iedereen die hier naar binnen komt.

Social media
Monday13:00 - 17:00
Tuesday13:00 - 20:00
Wednesday13:00 - 20:00
Thursday13:00 - 20:00
Friday13:00 - 17:30
Saturday12:00 - 17:00
SundayGesloten
Killer Ink