Home / Devil's Art Tattoo

Devil's Art Tattoo

Beoordeeld
Devils Art logo.png
Devils Art logo.png
Devils Art Tattoo 2.jpg
Devils Art Tattoo 1.jpg
Devils Art Tattoo 3.jpg
Devils Art Tattoo 4.jpg
Devils Art Tattoo 5.jpg
Devils Art Tattoo 6.jpg
Devils Art Tattoo 7.jpg
Devils Art Tattoo 8.jpg
Devils Art Tattoo 15.jpg
Devils Art Tattoo 11.jpg
Devils Art Tattoo 12.jpg
Devils Art Tattoo 14.jpg
Devils Art Tattoo 13.jpg
Devils Art Tattoo 16.jpg
Devils Art Tattoo 9.jpg
Devils Art Tattoo 10.jpg
Devils Art Tattoo 17.jpg
Hildo Kroplaan 81, Den Haag
81 Hildo Kroplaan Den Haag Zuid-Holland 2552 XP NL

Devil’s Art Tattoo Skeleton Crew Tattoo in Den Haag is een tattoo shop waar je absoluut een keer geweest moet zijn. Hier werken artiesten die al lang meegaan en er al bij waren toen de tattoo bij wijze van nog alleen gezet werd bij de zeelieden. Een ongelofelijke bak ervaring is wat je hier treft. Naast de ervaring die zo belangrijk is, spat de passie er nog steeds van af. Bij binnenkomst merk je dit gelijk. Toffe artiesten die je welkom heten en een sfeertje die je nog wel even bij blijft. Alle ruimte en super gezellig. Uiteraard is de hygiëne ook top en dat maakt het alles bij elkaar een complete en super professionele shop.

Willem is samen met Gino eigenaar en tevens 1 van de artiesten van Devil’s Art Skeleton Crew Tattoo. Willem tatoeëert sinds het begin van de jaren ’90. Hij zette zijn eerste tattoo in de shop bij Frenkey in de van Speijkstraat. Ook werkte hij samen met Marco Bratt en Sebastiaan in Scheveningen. Eind 2004 was het tijd om op eigen benen te staan en een eigen shop te openen. Devil’s Art Tattoo zit nu al meer als 10 jaar op de Hildo Kroplaan 81 in Houtwijk – Den Haag. Hier heeft Willem een gezellige studio gecreëerd, waar je een tattoo kan laten ontwerpen van realistisch tot tribal en van groot naar klein maar natuurlijk zijn er ook boeken vol met ontwerpen waar je uit kan kiezen.

‘You may be robbed of all that you cherish. But of your tattoo, you cannot be deprived, except by death. It will be your ornament and your companion until your final breath.’

Nadat Captain Cook aan kwam op de eilanden eind 17e eeuw, volgde de missionarissen snel. Zij zagen de lokalen bevolking bedekt in tattoos en vonden dit “Duivelse Kunst”, en verboden deze eeuwen oude mooie vorm van kunst en uiting. Gelukkig voor ons heeft de tattoo de kerk overleefd. Om de geschiedenis van de eilanden te eren heeft Willem gekozen voor de naam Devil’s Art Tattoo

Met de komst van Gino die eigenaar is van Skeleton Crew en samen is gegaan met Willem is de naam iets wat aangepast zoals al eerder vermeld. Door de 2 heren bij elkaar te zetten en de naam aan te passen is alles nog completer geworden. Gino is met zijn 28 jaren jong een talent met veel ervaring. Vanaf zijn 14e jaar is Gino al bezig met het vak. Daarnaast is het ook een teken wonder. Daarom geeft hij ook les op een school voor moeilijk opvoedbare kinderen wat hij met heel veel liefde doet. Hij heeft nu ongeveer 6 jaar zijn shop Skeleton Crew en zit nu dus bij Devil’s Art in het pand.  Gino is erg goed in het zetten van  freehand tattoos maar is eigenlijk wel thuis in meerdere stijlen.

Welkom heren op Tattoo Platform. Een aanrader voor een ieder om hier naar toe te gaan voor het laten zetten van een prachtig gezette tattoo.

Social media
MondayGesloten
Tuesday11:00 - 19:00
Wednesday11:00 - 19:00
Thursday11:00 - 19:00
Friday11:00 - 19:00
Saturday11:00 - 19:00
SundayGesloten
Killer Ink