Home / Knuckledusters and Pony's

Knuckledusters and Pony's

Beoordeeld
Knuckledusters logo.png
Knuckledusters logo.png
Knuckledusters and ponys tattoo 5.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 4.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 2.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 6.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 1.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 3.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 7.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 8.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 9.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 19.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 13.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 14.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 16.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 11.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 17.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 10.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 12.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 15.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 20.jpg
Knuckledusters and ponys tattoo 18.jpg
Deventerstraat 74, Apeldoorn
74 Deventerstraat Apeldoorn Gelderland 7321 CA NL

Knuckledusters and Pony’s, de naam alleen al zegt alles. Niet te vangen of in een hokje te plaatsen. Dit is de tattoo en piercing shop van Jurgen Kent en gevestigd in het gezellige dorp Apeldoorn aan de Deventerstraat.

Bij binnenkomst valt het je gelijk al op, hier zijn creatievelingen aan het werk. De unieke en open sfeer die hier heerst en de mensen die hier werkzaam zijn, geven je gelijk een goed gevoel en je voelt dat dit een plek is waar met liefde en passie gewerkt wordt.

Diep geworteld in de inline skate, fixie, graffiti, piercing en tattoo cultuur, is het doel van Knuckledusters and Pony’s om hun handelsmerk en levensstijl te presenteren door middel van unieke producten. Ze hebben hun eigen weg gezocht, waardoor het concept van Knuckledusters and Pony’s | Tattoo & Piercing Shop Apeldoorn is ontstaan. Knuckledusters and Pony’s is een eigenzinnig merk die zichzelf onderscheid op het gebied van tatoeages, piercings en kunst. Knuckledusters and Pony’s is nog steeds betrokken bij de gemeenschappen waaruit het afkomstig is en streeft ernaar om zijn unieke levensstijl met elk product te versterken.

De artiesten die hier werken hebben allemaal hun eigen talenten en stijlen. Er werken hier 2 vaste tatoeëerders, een leerling artiest en de floormanager die tevens de piercings doet bij Knuckledusters and Pony’s.

Matthew is 1 van de vaste tattoo artiesten die hier werkzaam is. Matt heeft zijn roots liggen in de grafiiti en daar ligt ook grotendeels zijn voorkeur. De stijlen waar hij zich erg thuis in voelt zijn New School, Neo Traditional en Script, maar uiteraard draait hij zijn hand niet om voor andere stijlen die hij tevens ook goed beheerst.

Djovani (Djo) Expressing joy, achieving satisfaction and putting in positive effort towards creating a common goal with one of the finest craftsmanships that exists, Djo focuses on truly being an asset to the Dutch tattoo industry.

Sommigen noemen hem de beste piercer van Apeldoorn en omstreken.  Yara alias Mr. Freeman ziet het allemaal niet zo en is vrij nuchter. Versieringen van het lichaam zijn zijn passie en dit is te zien. Piercings, modifications, niets is hem te gek en met alle liefde en passie laat hij zien wat hij in huis heeft.

Wat een te gekke shop is dit. Wij kunnen iedereen aanraden om hier eens naar binnen te lopen. Je zult versteld staan van de bruisende energie die hier heerst en wie hier niet door gegrepen wordt, kan beter thuis blijven.

Social media
MondayGesloten
Tuesday12:00 - 21:00
Wednesday12:00 - 21:00
Thursday12:00 - 21:00
Friday12:00 - 21:00
Saturday12:00 - 18:00
SundayGesloten
Killer Ink