Home / Needle Time

Needle Time

Beoordeeld
Needle Time logo rond.png
Needle Time logo rond.png
NeedleTime-Tattoo-6.jpg
NeedleTime-Tattoo-3.jpg
NeedleTime-Tattoo-2.jpg
NeedleTime-Tattoo-1.jpg
NeedleTime-Tattoo-5.jpg
NeedleTime-Tattoo-4.jpg
NeedleTime-Tattoo-8.jpg
NeedleTime-Tattoo-9.jpg
NeedleTime-Tattoo-10.jpg
NeedleTime-Tattoo-11.jpg
NeedleTime-Tattoo-7.jpg
NeedleTime-Tattoo-12.jpg
Kraanvogelweg 11, Eersel
11 Kraanvogelweg Eersel Noord-Brabant 5521 VX NL

Welkom bij Needle Time in Eersel. Viggo Kroos is de eigenaar en tevens de tattoo artiest. Als we het hebben over Viggo dan hebben we het hier niet zomaar over iemand. Deze jongeman heeft nogal wat in zijn mars en was op zeer jonge leeftijd al bekend als artiest bij menigeen. Doordat zijn passie voor het tatoeëren al op jonge leeftijd tot ontwikkeling kwam en zijn eerste tattoo zette met een mesje en watervaste inkt , op zijn eigen lichaam, is zijn drive sindsdien nooit meer weggeweest.

Uiteraard werkt Viggo al jaren met professionele materialen en volgens de laatste hygiënen regels, dit gebeurt allemaal in zijn studio die aan huis is gevestigd, waar een zeer relaxte sfeer hangt en een zeer goede naam heeft in de tattoo wereld. Viggo staat bekend om zijn bijzondere free hand tattoos en streeft er altijd naar om de persoon die de behandeling ondervind te leren kennen en zijn of haar persoonlijke verhaal te vertalen in een tattoo die als het ware één word met de persoon en zijn of haar beleving .

Mocht je overwegen om hier je tattoo te laten zetten, dan kunnen wij van tattooplatform bij deze vertellen dat het meer dan de moeite waard is. Deze jongen is opgeleid door de beste artiesten en mag niet meer weggedacht worden in de tattoo wereld.

Verdiep je eens in de kunstwerken die gezet worden door Viggo van Needle Time en kijk eens op de website voor meer informatie.

Social media
Killer Ink