Home / Tattoo Darocks

Tattoo Darocks

Beoordeeld
Darocks logo.png
Darocks logo.png
Darocks tattoo 1.jpg
Darocks tattoo 2.jpg
Darocks tattoo 3.jpg
Darocks tattoo 4.jpg
Darocks tattoo 5.jpg
Darocks tattoo 6.jpg
Darocks tattoo 8.jpg
Darocks tattoo 7.jpg
Darocks tattoo 9.jpg
Darocks tattoo 10.jpg
Darocks tattoo 11.jpg
Darocks tattoo 12.jpg
Darocks tattoo 13.jpg
Darocks tattoo 14.jpg
Darocks tattoo 16.jpg
Darocks tattoo 17.jpg
Darocks tattoo 20.jpg
Zadelmakerstraat Almere
30 Zadelmakerstraat Almere Flevoland 1315 AR NL

Darocks tattoo gevestigd in Almere is echt zo’n shop waar je bij binnenkomst je ogen uitkijkt. De studio van Darocks tattoo is geheel volgens de meest recente wetgeving ingericht. Uiteraard wordt hier gewerkt volgens de officiële richtlijnen. De studio is beoordeeld door GGD en Ministerie van Volksgezondheid en voorzien van de vereiste vergunningen. Het interieur ziet er fris en strak uit en de open ruimte benadrukt dat hier transparant en veilig wordt gewerkt. De behandelruimte is alleen voor klanten te betreden.

Als je besluit een tattoo bij Darocks tattoo te laten zetten, lever je eerst het ontwerp aan. Daarvoor kun je ook in de studio terecht: hier vind je een uitgebreide collectie van allerlei stijlen die regelmatig wordt uitgebreid. Natuurlijk kun je ook zelf een ontwerp meebrengen of een foto waarvan een tekening kan worden gemaakt. Voor het laten maken van een nieuwe tekening werkt Darocks tattoo samen met verschillende ontwerpers. Nadat je deze belangrijke keuze hebt gemaakt, kun je een afspraak maken om het ontwerp op je lichaam te laten vereeuwigen. Hierna wordt je voorzien van alle belangrijke informatie om je tattoo goed te verzorgen, zodat je er ook een eeuwigheid plezier aan kunt beleven!

De artiesten die hier werkzaam zijn, werken met passie en kunde, en dat is te zien. De kwaliteit van de tattoos die hier gezet worden zijn van een hoog niveau. Strakke lijnen, volle kleuren en mooi schaduwwerk maken elke tattoo een lust voor het oog. Stuk voor stuk hebben de artiesten de nodige ervaring en worden vrijwel alle tattoo stijlen hier gezet.

Het is meer dan de moeite waard om hier je tattoo te halen. Kom gerust binnenlopen om de sfeer te proeven onder het genot van een drankje. Want de deur staat voor iedereen open die interesse heeft. Fantastische mensen in een te gekke shop. Wij van Tattoo platform zijn trots om ook Darocks tattoo te kunnen vermelden op ons platform.

Social media
MondayGesloten
TuesdayGesloten
Wednesday11:00 - 17:00
Thursday11:00 - 17:00
Friday11:00 - 17:00
Saturday12:00 - 17:00
SundayGesloten
Killer Ink