Home / Tattoo Joey

Tattoo Joey

Beoordeeld
Logo Tattoo Joey.png
Logo Tattoo Joey.png
Tattoo Joey tattoo 3.jpg
Tattoo Joey tattoo 2.jpg
Tattoo Joey tattoo 4.jpg
Tattoo Joey tattoo 5.jpg
Tattoo Joey tattoo 6.jpg
Tattoo Joey tattoo 7.jpg
Tattoo Joey tattoo 8.jpg
Tattoo Joey tattoo 9.jpg
Tattoo Joey tattoo 10.jpg
Tattoo Joey tattoo 11.jpg
Tattoo Joey tattoo 12.jpg
Tattoo Joey tattoo 13.jpg
Tattoo Joey tattoo 14.jpg
Tattoo Joey tattoo 15.jpg
Tattoo Joey tattoo 16.jpg
Tattoo Joey tattoo 17.jpg
Tattoo Joey tattoo 18.jpg
Tattoo Joey tattoo 19.jpg
Tattoo Joey tattoo 20.jpg
Tattoo Joey tattoo 21.jpg
Tattoo Joey tattoo 22.jpg
Tattoo Joey tattoo 23.jpg
Tattoo Joey tattoo 24.jpg
Winkelcentrum Coevering 26/27, Geldrop
26 Winkelcentrum Coevering Geldrop Noord-Brabant 5665 GA NL

Tattoo Joey in Geldrop is een shop met fantastische artiesten. Joey is met zijn 24 jaar, eigenaar en 1 van de artiesten die hier zijn kunsten vertoond. Bij binnenkomst wordt het al snel duidelijk dat hier met heel veel plezier en liefde voor het vak getatoeëerd wordt en dat je hier op de juiste plek bent om je tattoo te laten zetten.

Eigenaar Joey is met zijn jonge leeftijd een enorm talent in Nederland die al snel naam heeft gemaakt in de scene. Terwijl hij nog maar relatief kort bezig is met het vak. Wat Joey nu al laat zien is in onze ogen elke keer weer een lust voor het oog en 1 van de artiesten die internationaal hoge ogen gaat gooien.  Op zeer jonge leeftijd wou hij al tattoos zetten en vooral ook zelf hebben. Op zijn 15e was het dan ook zover en liet zijn eerste tattoo zetten. Sindsdien is hij niet meer te stoppen. In 2011 werd het eerste tattoo setje aangeschaft om vervolgens zelf te gaan tatoeëren. Het oefenen op dierenhuid werd al snel vervloekt wegens de stank. Zijn vader offerde zich op als proefkonijn waarna er meerder mensen kwamen die ook een tattoo van Joey wilden. Het werd gekker en gekker en op een gegeven moment stond hij voor de keus, school of verder met het vak. De keus was snel gemaakt en Joey kon een ruimte huren waar hij steeds meer kon zijn omdat het drukker en drukker werd. Op zijn 18e levensjaar opende hij daarom ook zijn eigen shop en sindsdien is zijn niet meer te stoppen.

Inmiddels wordt Joey omringt door talentvolle mede artiesten die hier ook dagelijks hun kunsten vertonen. Bram, Jules, Andy, Guus, Mark en Andrea zijn naast Joey echte top artiesten die allemaal hun eigen stijl hebben. Winnie zorgt ervoor dat de shop draaiende blijft en staat een ieder ter woord die hier binnenkomt voor informatie.

Naast het feit dat hier stuk voor stuk fantastische mensen aan het werk zijn is het ook een super hygiënische shop die uiteraard GGD gekeurd is. Schoon, sfeervol en bruisend van de goeie vibes, dat zijn kenmerken die hier zeer toepasbaar zijn. Wij kunnen iedereen aanraden om hier een keer naar binnen te lopen om informatie in te winnen en om de sfeer te proeven. Uiteraard is het wel noodzakelijk om voor het laten zetten van een tattoo een afspraak in te plannen want er zijn aardig wat mensen die door 1 van deze toppers geholpen wil worden.

Een top shop met top mensen. Super tof om deze shop te kunnen vermelden op Tattoo platform.

tattoo-joey-crew

Social media
Killer Ink