Home / Tattoo van de week

Tattoo van de week

We willen d.m.v. de “Tattoo van de week” onze bezoekers laten zien hoe een échte tatoeage eruit ziet. We kiezen de tattoo van de week uit de foto’s van de shops die zich bij ons hebben aangemeld en zijn goedgekeurd. Op die manier promoten we de shops die ons steunen in onze strijd naar kwaliteit.

Tattoo van week 52

Tattoo van de week door Dennis Weerepas featured

De Tattoo van de dag gaat vandaag naar Dennis Weerepas die werkzaam is bij Dianthus Tattoos in Kampen voor dit mooie ‘black & grey’ kunstwerk.

Lees Meer »

Tattoo van de week | Sander Valentijn

Sander Valentijn Tattoo van de dag small

De Tattoo van week 51 gaat naar Sander Valentijn voor dit schitterende en kleurrijke kunstwerk. Sander is werkzaam bij Mindfull Tattoos in Arnhem. Dit soort kunstwerken worden we blij van, top! Shop informatie

Lees Meer »

Tattoo van de week 07-12-2018

Tattoo van de dag door Jona small

De Tattoo van de dag gaat vandaag naar Jona van Artcastle Tattoo in Zeist voor dit schitterende black & grey borststuk  met een beer en een konijn, top gedaan! Shop informatie

Lees Meer »

Tattoo van de week 02-11-2018

Christos Galiropoulos 1

De Tattoo van de dag gaat vandaag naar Christos Galiropoulos voor dit schitterende ‘black & grey’ kunstwerk. Christos is als gast artiest werkzaam bij Needle Art Tattoo in Gorinchem.

Lees Meer »