Home / Tattoo voorbeelden / Tattoo teksten

Tattoo teksten

De tattoo teksten zijn tegenwoordig behoorlijk hot.  Je ziet het dan ook in allerlei manieren en stijlen voorbij komen. Het laten zetten van een tekst is natuurlijk heel persoonlijk.

Quotes als tattoo teksten

Quotes en bepaalde uitspraken als tattoo teksten zijn erg populair. Je ziet dit soort tattoo’s bij de jeugd en bij Hollywood sterren. Met een tattoo tekst kun je een herinnering vastleggen of een statement maken. Mocht je er over nadenken om een tekst te laten tatoeëren? Zorg dat je de tekst correct is geschreven of als het om een tekst in een andere taal gaat laat het dan op de juiste manier vertalen door iemand die hierin is gespecialiseerd! Voor verschillende lettertypes kun je ook es kijken op Dafont.com

Deze tattoo shops zijn door ons beoordeeld en goedgekeurd.

Tattoo teksten

Al deze foto’s van tattoo teksten hebben we verzameld van het internet , tenzij anders vermeld. Er van uitgaande dat deze foto’s beschikbaar zijn  voor het publiek. Deze foto worden niet gepresenteerd alsof ze van ons zijn. Het copyright behoort toe aan de eigenaar of maker van de foto. Mocht er een probleem met het plaatsen van een bepaalde foto op onze site dan horen we dit graag. We zullen desbetreffende foto dan verwijderen.