Home / Event / Dutch Ladies Tattoo Convention 2

Dutch Ladies Tattoo Convention 2

Op Zaterdag 3 oktober (11:00 – 21:00) en op Zondag 4 oktober (11:00 – 20:00) is al weer de 5e editie van de Dutch Ladies Tattoo Conventie in Vijfhuizen.

Het eerste wat opvalt aan de Dutch Ladies Tattoo Covention is de mooie locatie Expo Vijfhuizen. Gelegen midden in een groen gebied, op steenworp afstand van Haarlem en dichtbij Amsterdam. Maar liefst zestig lady tattoeers uit 15 landen zijn het eerste weekend van oktober aan het werk te zien op de conventie. Overigens is de Conventie toegangkelijk voor iedereen.

De Dutch Ladies Tattoo Convention heeft als hoofddoel het bieden van een podium aan vrouwelijke, opkomende en jonge talenten uit de tattoo wereld. Dat de conventie zeer geslaagd is blijkt wel uit het opvallende aantal jonge meiden dat aan het werk is. We spreken met Shannon Romijn (21) van Instinkt, Dana Ris (22) van Dogstar en Shenna (18) van Tribal Trading.

Shannon: “Het is mijn eerste keer op de Ladies Convention en ik voel me hier heel erg thuis. Er hangt een gemoedelijk sfeertje en de mensen zijn heel positief. Dana tatoeëerde tijdens de conventie onder andere een kameleon op het been van haar broer Jamie en won met die tattoo op zondag de ‘Best Of Day’. Net als de tatoeëerders, zijn de bezoekers van de Dutch Ladies Tattoo Convention ook te spreken over de gemoedelijke en open sfeer. Er zijn veel leuke kraampjes met kleding en snuisterijen en er worden activiteiten aangeboden voor kinderen. In het midden van de beursvloer is een Mediterrane binnentuin gecreëerd.

5th Dutch Ladies Tattoo convention

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.