Dennis van Get Inked

*-Op welke leeftijd raakte je geïnteresseerd in Tattoo’s?

Ik denk dat ik zo rond mijn 13de een beetje in aanraking kwam met tattoo’s. Ik woon tenslotte in een klein dorpje, dus niet zoveel mensen hebben tattoo’s hier. En in mijn familie had niemand tattoo’s. Maar ik was gelijk verkocht, maar moest van mijn ouders wachten tot ik het huis uit was haha.

*-Wanneer heb je de eerste tattoo gezet?

Ik heb mijn eerste tattoo zo’n 8 jaar geleden gezet denk ik, kan het me nog herinneren als de dag van gisteren. Kreeg mijn 1ste machine van mijn lieve vrouw. En ik bestelde meteen en de dag erna kwam alles binnen. Dus na mijn werk heb ik meteen mijn 1ste tattoo gezet, ik had geen idee van de afstellingen van de machine en welke naalden ik moest gebruiken. Toen heb ik een mooie D op mijn enkel gezet met een 1 liner. Ik vond het wel goed gaan NOT! Het zag er niet uit, na 3 dagen dikke zware ontsteking whahahaha, maar goed na veel youtube kijken en dingen lezen en oefenen ben ik waar ik nu ben. En ik leer nog elke dag!

*-Hoe vonden je Familie en vrienden het dat je ging tatoeëren?

Mijn familie en vrienden vonden het super leuk, voor vrienden betekende dat lekker gratis tattoo’s omdat ik moest oefenen natuurlijk. En mijn familie was een beetje sceptisch omdat ik van alles wilde worden. Maar gelukkig heeft mijn vrouw mij vanaf dag 1 gesteund, en die heeft haar huid ter beschikking gesteld.

*-Kun je een gemiddelde dag als tattoo artiest beschrijven?

Tsja, ik word wakker en ga eerst even lekker trainen in de sportschool. Na het trainen ga ik richting de zaak en ga ik even snel iets eten, na het eten ga ik netjes alles even klaar zetten voor de 1ste klant. En elke klant en elke tattoo is anders, elke tattoo heeft zijn verhaal en die hoor je elke dag aan. Na een dag werken ben ik altijd weer blij om richting huis te gaan richting gezin. Even lekker op de bank hangen (slapen) en lekker filmpje kijken.

*-Hoe zou je jouw stijl omschrijven?

Mijn stijl, ik heb mezelf leren tatoeëren. Dus ik heb geen mentor gehad die mij dingen leerde qua schaduwen en kleuren. Ik heb dus mijn eigen style ontwikkeld. Mijn schaduw MOET vloeiend overlopen, anders ben ik niet tevreden. Mijn kleur tattoo’s zien er meestal uit als soort schilderstyle, ik zet gelukkig niet veel kleur.

*-Zijn er bepaalde stijlen die je niet doet?

Ik zet alles wat ik kan zetten en waar ik mijn naam aan wil verbinden, als ik het kan zetten dan doe ik het. Maar zoals portretten en hele grote kleur stukken zet ik niet, mijn passie heeft nooit bij kleur gelegen. Maar een mooie black and grey Japanse sleeve met een mooie gekleurde koi en lotus zet ik wel.

*-Zie je ook bepaalde artiesten als “inspiratie bron”?

Ja heb er een hele hoop, ik heb op mijn Instagram allemaal artiesten die ik super vind. Maar om er een paar te noemen:

Jose Lopez / Bob Tyrrell / Ivano Natale en nog veel meer, teveel om op te noemen.

*-Heb je wel eens bijzondere, gênante of ongebruikelijke dingen beleeft als Tattoo artiest?

Ik heb zoveel meegemaakt, van stinkende mensen tot konthaar bij een vrouw. Van benen moeten scheren van een vrouw tot huilende mannen hahaha! En rare en intieme plekken tatoeëren wij niet.

*-Ben je momenteel bezig met grote projecten?

Ik heb momenteel div. grotere projecten lopen, van Japanse sleeves tot grote beenstukken. Maar die lopen langzaam aan tot zijn einde, maar gelukkig zijn er genoeg andere grote projecten waar ik binnenkort mee kan beginnen.

*-Als je iemand mocht tatoeëren (wie dan ook), wie zou dat dan zijn?

Ik zou Minister-president Mark Rutte wel eens willen tatoeëren, kan ik hem gelijk even uithoren waarom hij Nederland zo naar de kloten helpt. En kan ik ook even mijn woordje doen tegen hem, want deze man heeft totaal geen verstand van regeren!

*-Welke conventies ga je doen dit jaar?

Ik ga alleen naar conventies als bezoeker, ik ga er niet zitten. Ik heb in de loop van de tijd gezien dat het allemaal vriendjespolitiek is. En er zitten altijd dezelfde mensen, dus elke conventie is hetzelfde alleen andere locatie. Ik ben al een tijdje niet meer geweest naar een conventie, de eerst volgende is Engeland samen met me vrouw. Daar willen we al jaren heen maar kwam er nooit van.

*-Wat vind jij van de “Scratchers” in ons land?

Ik vind dat hun handjes eraf gehakt mogen worden, maar goed dat is mijn mening. Ik vind dat de GGD en VWA er iets meer werk van moet maken, maar die zitten liever achter hun pc met een kop koffie en hun vinger in de neus. Wij moeten certificaten hebben van GGD en KvK. En hun werken gewoon zwart en hebben geen keuring gehad. En ze hebben vaak genoeg werk, want er zijn genoeg domme mensen die voor 15 euro een tattoo willen. Of voor 300 euro een hele sleeve willen. Dus de mensen die mismaakt worden is het ook hun eigen schuld, goedkoop is duurkoop!

*-Houd je je ook bezig met andere vormen van “Art“, zoals bijv. schilderen of tekenen?

Ja soms, vind het wel erg leuk om Maori en Samoan tekeningen te maken. Maar schilderen of iets anders nee.

*-Heb je nog andere hobby’s?

Ja, ik vind het leuk om een beetje te trainen in de sportschool. En veel films kijken, verder heb ik een relax leventje.

*-Heb je nog overige informatie over jezelf die je wilt delen?

Hahaha nou ik ben een lieve aardige jongen, met een grote bek!

*-Doe je ook aan Social media? Zo ja: url’s graag?

Instagram: https://www.instagram.com/getinkedzeewolde/

Facebook: https://www.facebook.com/tattooshopzeewoldegetinked

*-Bedankt voor het beantwoorden van deze vragen!

Geen dank, jullie bedankt voor het inkerview!