Home / Show and Tell, de tattoo en het verhaal erachter / Het verhaal achter de tatoeage van Dewi

Het verhaal achter de tatoeage van Dewi

Dit is het aangrijpende verhaal achter de tatoeage van Dewi, bedankt dat je dit met ons wilt delen!

Het verhaal achter mijn tatoeage:

1 juli 2012 is mijn broer verongelukt. Hij is na een avondje stappen uit de trein gestapt op station Baarn.

Toen de trein wegreed is mijn broer als een lolletje achter de trein aangerend waarna hij ten val is gekomen en tussen het perron en de wegrijdende trein is gevallen. Mijn broer is meegetrokken en was opslag dood. Roy was 23 Jaar oud en stond op het punt samen te wonen met zijn vriendin die tevens bij het ongeluk aanwezig was. Dit alles is abrupt beëindigd die avond!

Deze gebeurtenis heeft een enorme indruk achter gelaten bij ons als gezin maar ook een heel Baarn en omgeving! Door de kracht van het ongeluk hebben wij onze Lieve Roy nooit meer gezien, gelukkig hebben we wel een enorm groot en waardig afscheid kunnen houden! Na dit alles wilde ik een aandenken aan me broer die ik voor altijd bij me zou houden! Daarom heb ik er voor gekozen voor een tatoeage (van 15 cm ) van zijn voor en achternaam + zijn handtekening te laten zetten op mijn borst dichtbij mijn hart!

Elke dag zie ik de tattoo en ga ik er met mijn hand overheen.

Hij is elke dag bij me, we are forever united…

Wil je ook het verhaal achter je tatoeage delen met ons om anderen te inspireren? Mail een foto en je verhaal naar redactie@tattooplatform.nl