Nathalie en haar sleeve

De sleeve was voor mij best een grote stap omdat deze toch al gauw zichtbaar is voor de buitenwereld.
Ik heb meerdere tattoo’s, maar deze zijn eigenlijk nooit te zien voor andere. Ik heb er jaren over nagedacht of ik echt 100% zeker wist of ik een sleeve wilde.
Toen ik had besloten dat ik het echt wel heel graag wilde ging ik op zoek naar een tattoo artiest die in mijn smaak/stijl kon tatoeëren. En natuurlijk met kwaliteit! Via mijn vriend kwam ik terecht bij Inkredible Ink. Ik heb Maarten mijn ideeën overlegd, hij schreef alles op.

Mijn vader is 1 januari 2009 na een kort ziekbed van 1 week overleden. Hij was Antiquair, ik wilde dus graag wat oude details. Een oud zakhorloge, een oude parfumfles en veren, veel veren. Ook wilde ik mijn moeder in de tattoo verwerkt hebben. Mijn moeder is van oorsprong zigeunerin. In de parfumfles staan de initialen van mijn ouders (W & M) van Willem & Maria. Nadat Maarten al mijn ideeën op papier had gezet ging ik naar huis om vervolgens een paar lange weken af te wachten. Ik kreeg een telefoontje dat de tekening klaar was.<

Met zweet in mijn handen ging ik richting Katwijk.
Er kwam een groot vel tevoorschijn… Kippenvel!  Het was gewoon precies waar ik al jaren van had gedroomd. Er was niks wat ik niet mooi vond.
Na vele uurtjes op de stoel was het vorige zomer dan eindelijk zover! ik had mijn sleeve! En wat voor 1! Ik ben echt zo trots! Zelfs mijn moeder (die ontzettend anti tattoo is) vond hem prachtig en heeft zelfs een traantje moeten weg pinken. Zo mooi en fijntjes getatoeëerd. Ik krijg ook zoveel complimenten, van jong tot heel oud. Pas nog in de supermarkt van een oude nette dame, die wilde even voelen of het wel echt was. Ze had nog nooit zo’n mooie bijzondere tattoo gezien zei ze.

Ik wil dus eigenlijk heel graag Maarten heel graag bedanken voor mijn mooie tattoo.
Ik kom zeker snel weer…ideeën genoeg nog!

Groetjes
Nathalie

Nathalie 1