Home / Tattoo stijlen / Cover up tattoo
Cover up

Cover up tattoo

Als je nog wel een tattoo wilt maar niet hetgeen je nu hebt dan zou je een cover up kunnen overwegen. Een cover up is altijd groter. Het probleem wat je nu hebt is dat je moet nadenken over een nieuwe tattoo die de oude kan maskeren en die je mooier en beter bij jezelf vindt passen zodat je niet alsnog over 5 jaar de tattoo weer wilt laten verwijderen. Deze beslissing is dus in wezen moeilijker dan het kiezen van je eerste tatoeage omdat je iets moet kiezen waarin je oude tattoo verwerkt wordt of in opgaat of iets wat het compleet kan maskeren.
Kies een creatieve tattoeerder die hier ervaring mee heeft.

Cover ups zijn vaak duurder dan een nieuwe tattoo. Veelal wordt een cover up op maat getekend en zal meer tijd in beslag nemen omdat men voorzichtiger te werk moet gaan. Neem die tijd ook i.v.m. de uiteindelijke resultaten en ga niet af op de prijs die een tattoeerder vraagt maar liever op zijn of haar ervaringen en ideeën.

 

Killer Ink

Over Tattoo platform

Tattoo platform is een website over tattoos en is bedoeld voor iedereen die iets heeft met tattoos. We houden je op de hoogte met het laatste tattoo nieuws. We doen ons best om je te begeleiden naar een tattoo waar je trots op kunt zijn.